≫ 

Omiljena kreatorka prvoj dami Amerike je SRPKINJA! A pogledajte u čemu je Melanija Tramp proslavila pobedu (FOTO)

Novi predsednik Amerike je Donald Tramp, a sve žene pričaju o Ralfu Lorenu

  • 3

I to se dogodilo, Melanija Tramp je prva dama Amerike. Bivši model i bivša Jugoslovenka privukla je veliku pažnju javnosti, a i za ovu priliku pažljivo je odabrala dnevnu modnu kombinaciju, dok je drugu, večernju toaletu sigurno pripremila za svaki slučaj. I eto - u njoj je stala kraj svog muža, novog predsednika Amerike.

(VIDEO) SVETSKA A NAŠA! Njene kreacije nose Kejt Midlton, Mišel Obama i mnoge druge svetske ličnosti

SVE TAJNE SLOVENKE MELANIJE TRAMP: Ugradila je nešto čudno u zglobove, muža viđa jednom u 4 meseca (VIDEO)

Juče su okončani najneizvesniji izbori u Americi, na kojima je trijumfovao kontroverzni Donald Tramp. Dok je on svoj glasački listić ubacio odeven u Brioni odelo s plavom kravatom, njegova supruga, 46-godišnja Melanija pratila ga je u haljini Majkla Korsa i Balmainovom vunenom kamel kaputu sa pozlaćenim reljefnim dugmićima. Platila ga je 3.669 dolara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Uveče, prateći svog muža dok se kao novi američki predsednik obraćao naciji, Melanija se pojavila u belom kombinezonu Ralfa Lorena, za koji je izdvojila 3.990 dolara. Žene su potpuno poludele i već je moguće naći kopiju po znatno nižoj ceni, pa čak i krojački šnit za ovaj model.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Cela porodica Tramp, Ivana i Tifani, Erik i Baron, pružili su podršku Donaldu prigodno uparađeni.

Nekada prva dama SAD i do juče potencijalna prva predsednica Sjedinjenih Država Hilari Klinton izborni dan provela je u skromnoj kreaciji Ralfa Lorena - bež jakni sa svetlijim insertima na reverima u boji pantalona. I prošla je baš skromno.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Izgleda da su jedina stvar oko koje su se složili protivkandidati, odnosno kandidatkinja i supruga protivkandidata - Ralf Loren. Njegove kreacije nosile su i žena pobednika i žena gubitnica.

Inače, Melanija uvek bira pažljivo bira šta će obući. Podsetimo da je na proglašenju predsedničkog kandidata Republikanske stranke u Klivlendu u julu ove godine nosila belu haljinu srpske modne dizajnerke Roksande Ilinčić, koja živi i radi u Londonu. Ta haljina, koja je na sajtu Net-a-Porter opisana kao "savršen izbor za moderne mlade", koštala je 2.190 dolara i rasprodata je odmah posle konvencije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Inače, haljine Roksande Ilinčić nose brojne poznate ličnosti među kojima su Gvinet Paltrou, Kira Najtli, vojvotkinja od Kembridža.

Evo još kreacija naše dizajnereke, koje nose dame svetskog džet-seta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boston

    9. novembar 2016 | 15:11

    Baš je ova Hilary ribetina, posebno sa "buzdovan" batacima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA