Prostitutkama u Barseloni opao posao. Muškarci odlepili za seksom sa lutkama (VIDEO)

Lumidols, kako se ovaj bordel zove, prva je javna kuća ovog tipa u Evropi, a slične već neko vreme postoje u Japanu i Kini

  • 6

Seksualne radnice u Barseloni uspele su da izdejstvuju da se jedini bordel u kojem rade seksi roboti premesti na drugu lokaciju jer im je posao bio ugrožen.

One ispunjavaju sve fantazije, bez ograničenja: Otvoren bordel sa seks lutkama, evo šta sve može da se radi za 70 evra (FOTO)

- Kompletna seksualna usluga nikad ne može da bude pružena od strane lutke. One ne komuniciraju, ne slušaju šta im pričate, ne mogu da vas uteše ili se pobrinu za vas. Nikad neće moći da kažu šta misle ili da nazdrave s čašom šampanjca - piše u saopštenju udruženja prostitutki.

Katalonska policija uveliko radi na istraživanju bordela koji nudi seksualne usluge robota nakon što je otvoren prošlog meseca. Ustanovljeno je da vlasnici ovog biznisa nemaju odgovarajuću dozvolu za bavljenje poslom.

Lumidols, kako se ovaj bordel zove, prva je javna kuća ovog tipa u Evropi, a slične već neko vreme postoje u Japanu i Kini.

Cena proizvodnje ovih realističnih lutaka je između 4.300 i 5.000 dolara. Svaka od ovih lutaka je unikatna i visoka je između 160 i 170 centimetara i teška 40 kilograma.

- Ove lutke izgledaju potpuno realistično. Njihovi pokreti i njihova koža na dodir imaju sve preduslove da u potpunosti ispune sve vaše fantazije - kaže proizvođač ovih seksi igračaka.

(Telegraf.rs/express.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dušan

    19. mart 2017 | 09:22

    Počinjem da štekam za ovaj jedan primerak,i onako se ove današnje silikonske lepotice ne razlikuju mnogo,sve veštačko a mozga nigde

  • ..., видим сви визионари, ...

    19. mart 2017 | 09:40

    Има ли разлике?

  • Kara marko

    19. mart 2017 | 11:39

    Ljudi probali ove lutke cute i rade a zene lupaju jaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA