Policajac kaznio sam sebe zbog prekršaja: Ostavio je poruku na "mestu zločina" zbog koje je dobio najveću nagradu

Gest ovog oficira je oduševio doktora, koji mu je preko društvenih mreža izrazio zahvalnost

  • 2

Policajac iz Dubaija je izrekao sebi novčanu kaznu nakon što je udario parkirano vozilo. On je nakon sudara ostavio poruku na automobilu koji je pripadao egipatskom lekaru. Nesreća se dogodila 22. marta ove godine.

Najbrži policijski automobili na svetu: Kreću se 407 km/h, voze ih žene, a muškarci mole da ih njima jure i uhapse (FOTO) (VIDEO)

Gest ovog oficira je oduševio doktora, koji mu je preko društvenih mreža izrazio zahvalnost. On je takođe postavio na internet i slike sa mesta nesreće i njegovu poruku, koje su ubrzo postale viralne.

Policija Dubaija je nagradila Abdulaha Ebrahima Mohameda za njegovo poštenje i unapredila ga po naređenju general-majora Abdulaha Al Merija.

Kaplar Muhamed je takođe dobio sertifikat zahvalnosti i poštovanja, prenosi m.gulfnews.com.

Pohvale na račun ovog policajca mogu da motivišu i ohrabre ostale zaposlene u policiji da obezbede bolje i kvalitetnije usluge za srećnije društvo.

- Iskrenost ovog policajca doneo je dobru reputaciju policije Dubaija u javnost. On je kaznio samog sebe zbog toga što je udario parkiran auto,  i ostavio je kopiju izveštaja o udesu na vetrobransko staklo, koje je iznenadilo samog vlasnika udarenog automobila - rekao je general-major Al Meri.

On je takođe pohvalio i vlasnika automobila doktora Mohameda Ahmada Nabela Abulaziza, koji je preko Fejsbuka obavestio javnost o svemu i pozdravio integritet i poštenje policijskih kadrova.

Ken Blok - Dubai policija Printksin: YouTube/Ford Performance

- Loše sam parkirao automobil i mislio sam da je moja greška, ali sam bio šokiran kada sam zatekao izveštaj o saobraćajnom udesu, gde me policajac obaveštava da je on kriv za udes i da je kaznio sam sebe. To je bio plemenito i hrabro ponašanje policije Dubaija - rekao je doktor Abdulaziz, koji je specijalista gastroenterologije.

Dodao je da se ovakvo ponašanje može videti samo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Ono što je on uradio doprinelo je da se osećam sigurno i bezbedno u ovoj zemlji - rekao je doktor.

Kaplar Muhamed je rekao da je samo radio svoju dužnost i da je izveštaj o nesreći napravio jer je on bio kriv za udes.

- Osećam se lepo zbog ove pažnje i lepog gesta naših lidera. To motivisati i mene i moje kolege da i dalje služimo i štitimo - rekao je policajac.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tartaros

    30. mart 2017 | 13:33

    Пре више год на паркингу је неко ударио мог фићу.Кад на брисаћу порука.Возач градске чистоће ме обавештава да одем у управу и тамо решим проблем са управом.Поправише ми фићу а мени оста лепо сећање на поштене возаче из БГ.градске чистоће. Како ли је данас?

  • Beograd

    30. mart 2017 | 16:28

    Mene udari papak sa.novim audijem ja ga nadjem jer ga je snimila kamera on kaze nisam ja..na mom autu nema ostecenja..on vozi od 5000 ja od 2000 evra..strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA