Dokazali da mogu da čitaju misli: Izveli su trik koji niko na svetu ne može da objasni (VIDEO)

Ovo je neverovatno

  • 4

Dvojica mladića, Endru i Deren, tokom vikenda nastupili su u britanskoj verziji emisije Ja imam talenat, a njihovi neverovatni trikovi oduševili su žiri, publiku, ali i gledaoce širom sveta. Naime, ovi momci su sebe predstavili kao "čitači misli".

Muk i neverica u studiju: Zatvorio je devojku u kutiju, a onda zabio TRI mača u nju!

Deren je najpre od Amande Holden zatražio da izabere bilo koji kontakt u svom telefonu, zapamti zadnja tri broja te u glavi ponavlja ime dotične osobe, nakon čega je Endru tačno ispisao na papir brojke 415 i ime Debi.

Mladići su zatim zatražili od Sajmona da na papir ispiše broj kuće koju je zamislio u svojoj glavi, da zidovima u toj kući odredi boju, kao i kalendar s licem neke slavne osobe.

Naravno, jednom nakon što je Kauel dovršio zadatak, Endru je ponovo bez greške odradio šta je morao, te je jasno i glasno naveo da je Sajmon zamislio broj 717, tirkiznu boju te lice glumca Rodžera Mura.

Potom je usledilo veliki finale, pitanje na koje vam tek neće biti lako dati odgovor. Kako su i kada zamenili majice? Videćete u nastavku već i sami, u dvoranu su ušetali u majicama maskirnih boja, koje su iznenada postale crne.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sale

    17. april 2017 | 18:24

    Prosto. Kod je kod reči koje izgovara kolega koji priča sa ovima, imaju šifre u rečima koje govore

  • SKOJ

    17. april 2017 | 14:47

    Gledao sam program. Imaju skrivenu kameru. Partner sve snima dok ovaj drugi dobija informacije.

  • seljak

    17. april 2017 | 21:04

    Na 1 44 vidi se momenat kada pri izlasku Sajmona popravlja majcu koju je zamenio. Verovatno nije cela nego ima samo prednji deo a pokret ruke ja dovoljan da je skine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA