≫ 

Berluskoni je za novog predsednika Francuske rekao da je ZGODAN MOMAK, a za njegovu ženu da je ZGODNA... (VIDEO)

Bivši italijanski premijer napravio je niz gafova za svetskoj i domaćoj sceni i u prošlosti je optužio kritičare da nemaju smisla za humor

  • 13

Silvio Berluskoni je opisao Emanuela Makrona “kao zgodnog momka sa zgodnom mamom”, očigledno aludirajući na razliku u godinama između novoizabranog francuskog predsednika i njegove supruge Brižit Tronje Makron, prenosi telegraph.co.uk.

"Šarli Ebdo" novom karikaturom Makrona i njegove žene razbesneo Francuze, a naročito Francuskinje! (FOTO)

Bivši italijanski premijer, koji je poznat po diplomatskim gafovima tokom perioda na vlasti, našalio se u ponedeljak, rekavši da je gospodin Makron “39-godišnji momak sa bogatim radnim iskustvom i, pre svega, zgodnom mamom koja ga je nosila ispod miške kad je bio mali”.

Berluskoni, koji je u vezi sa 49 godina mlađom Frančeskom Paskale, nije, međutim, spomenuo ime Brižit Tronje. Bivši italijanski premijer napravio je niz gafova za svetskoj i domaćoj sceni i u prošlosti je optužio kritičare da nemaju smisla za humor, prenosi telegraph.co.uk.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Godine 2009, izjavio je da bi hiljade ljudi koji su ostali bez krova nad glavom posle zemljotresa u Akvili 2009. trebalo da se ponašaju kao da su na kampovanju, a za predsednika Baraka Obamu je rekao da je “zgodan, mlad i preplanuo”.

Takođe je dobro poznata i situacija kada je na tokom NATO samita naterao nemačku kancelarku Angelu Merkel i ostale učesnike da ga čekaju jer je telefonirao.

Čitav svet se smejao kada je prilikom posete Angele Merkel rešio da se sa njom malo poigra žmurke, pa se sakrio, da bi joj potom poželeo dobrodišlicu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA