Haljina koja je u Kanu izazvala bes: "Agresivni, cinični i oportunistički akt" izbor toalete izraelske ministarke (FOTO)

Članica koalicije Benjamina Netanijahua nosila je dugačku belo-zlatnu haljinu na kojoj su jerusalimski Stari grad, Davidova kula i Zlatna kupola odnosno Omarova džamija

  • 3

Miri Regev, ministarka kulture Izraela, iskoristila je haljinu za crveni tepih da bi svetu poslala političku poruku o Jerusalimu. Ona se u kontroverznoj haljini pojavila na otvaranju Kanskog festivala.

 

Nova Tačijeva ministarka Srpkinja izgleda kao starleta (FOTO)

 

Članica koalicije Benjamina Netanijahua nosila je dugačku belo-zlatnu haljinu na kojoj su jerusalimski Stari grad, Davidova kula i Zlatna kupola odnosno Omarova džamija.

 

- Ove godine slavimo 50 godina od oslobađanja Jerusalima - rekla je  Regev, misleći na Šestodnevni rat iz 1967. godine, tokom kog je Izrael anektirao istočni deo Jerusalima. - Ponosim se time što ovaj istorijski datum mogu da slavim kroz umetnost i modu i haljinu koju je dizajnirao Avijad Herman.

 

Foto: Profimedia, Abaca

Foto: Profimedia, Abaca

 

Jedan kolumnista liberalnih izraelskih novina Harec nazvao je haljinu "agresivnim, ciničnim i oportunističkim aktom".

 

Korisnici društvenih mreža su ubrzo ismevali haljinu Miri Regev. Ali, ne svi, bilo je i onih koji su joj se divili. Neki su je nazvali "haljinom godine", a neki je fotošopirali da bi tako, po njihovom mišljenju, pokazali suštinu uzraelsko-arapskog sukoba.

 

 

 

- Bez obzira na politiku, mislim da svi možemo da se složimo, koliko god da je Miri Regev platila ovu haljinu, bilo je previše - napisao je na Tviteru novinar Greg Karlstrom.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    21. maj 2017 | 21:25

    Jbga...moras da imas svoju drzavu da te ne istrebe,jer dok je nisi imao 50% je nestalo! Srbi imaju isti problem!? A i mi i oni su vecem delu sveta za nesto krivi,samo ne znam zasto,jer zbog tog se zverski trude da zavrse istrebljenje!!!

  • sta to rece

    22. maj 2017 | 06:49

    Oni su ubili Isusa Hrista toliko o njima. A mi se polako odricemo Istoga. U tome je sav problem.

  • Veseli

    22. maj 2017 | 02:30

    Veoma lepa žena, posebno za političarku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA