≫ 

Iz ovakvih rupa u zemlji vrebaju ZMIJE: Na Balkanu neke od njih mogu da ubiju za SAT vremena, evo kako da ih se rešite! (FOTO)

Ovo su jedini pravi načini da se zauvek rešite ovih opasnih gmizavaca

  • 14

Sigurno su vam se nekad desile situacije kada ste sumnjali da imate zmije u dvorištu ili da ste se pak na nekom putovanju u prirodi uplašili kada ste videli rupu u zemlji ne znajući da li odatle vrebaju zmijske nemani.

 

Beogradu preti najezda zmija: Ovi delovi grada su najugroženiji, a EVO ŠTA IH PRIVLAČI

 

Ove dve situacije lako je prepoznati, a mi vam sada otkrivamo tajnu, koja vam možda nekada može spasiti život, prenosi freshpress.info.

 

Svaka osoba na svetu želi da ima mirno dvorište i vrt te da uživa u njima. Ipak, da ne bude sve bajno i krasno pobrinuće se razne štetočine koje mogu nauditi vašim biljkama. Pored njih velike probleme mogu da predstavljaju zmije koje mogu i vama da naude.

 

Foto: Wikipedia/priyasavy

Foto: Wikipedia/priyasavy

 

Većina zmija na području Balkana je opasna i agresivna a neke od njih su i veoma otrovne. Neke od tih zmija su u stanju da ubiju čoveka za samo sat vremena.

 

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

 

Ako dođete u situaciju da u vašem vrtu uočite rupe koje oko sebe nemaju zemlje onda se u toj rupi sigurno ne nalazi krtica. Velika je mogućnost da se tu nalazi slepić koji je mnogo tanji od zmije. Ako je ta rupa široka onda su 99% šanse da se tu nalazi zmija.

 

Foto: Wikimedia/Schurdl

Foto: Wikimedia/Schurdl

 

Ako želite da se rešite zmija možete zatvoriti rupu ali isto tako i u rupu ugurati stare krpe natopljene benzinom i zapaliti ih. U rupe u kojima se nalaze zmije možete ubaciti žar kako bi se rešili ove nepoželjne štetočine.

 

Ovo su jedini pravi načini da se zauvek rešite ovih opasnih gmizavaca.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vota

    22. maj 2017 | 16:47

    Ako ste u mogucnosti kupite dve kokoske morke i resili ste sve probleme sa zmijama.

  • Nada

    22. maj 2017 | 19:40

    Nije tacno da ima toliko razliciti otrovnica u Srbiji niti su agresivne (dok ih ne dirate)! Ako se i nesto desi najvaznije da ne panicite i necete umreti za sat vremena kao sto je navedeno!!!

  • Profesor

    22. maj 2017 | 15:07

    Zmije nisu štetočine i zakonom su zaštćene ne ubijajte ih jer se hrane glodarima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA