Ovo je prava istina o Melanijinom balkanskom inatu: Odbila da pruži ruku Trampu, čak ga je udarila, ali to nije ono najgore! (VIDEO)

Već dugo se nagađa da brak Trumpovih nije srećan i da Melanija ne može da podnese svog muža i svoju novu ulogu

  • 8

Sa putovanja američkog predsednika Donalda Trampa u Izraelu, na koji je pošla i njegova supruga Melanija, stigao je još jedan snimak koji pokazuje da u njihovom braku ne štima sve kako treba.

Svi su napali Melaniju da nije uradila ono što je svaka prva Amerikanka pre nje, a zapravo je sve to jedna velika LAŽ (FOTO)

Video je nastao odmah nakon sletanja američkog predsedničkog para. Dok su šetali od aviona do svojih domaćina, Donald je Melaniju pokušao da uhvati za ruku, ali plan mu se izjalovio.

Melanija je grubo odgurnula njegovu ruku i ozbiljnog lica nastavila da hoda iza njega. Snimak je preplavio društvene mreže.

Već dugo se nagađa da brak Trampovih nije sretan i da Melanija ne može da podnese svog muža i svoju novu ulogu.

Ova scena je najnovija saga između supružnika u medijima, s obzirom da je nekoliko puta Tramp kritikovan da nije džentlmen i da ne obraća dovoljno pažnji na Melaniju.

Peti Vud, stručnjak za govor i autor knjiga, rekla je da je zapravo fizičko rastojanje Trampa i Melanije veći problem.

Printskrin: Twitter/@nwarikoo Printskrin: Twitter/@nwarikoo

- To je drugačije, jer se on vraća po nju, a to obično ne vidimo na forografijama tokom njihovog predsednikovanja. I da ga je uhvatila za ruku i dalje bi bila "iza njega", i to ih ne bi učinilo snažnim i jednakim parom - rekla je Vudova.

Ona napominje da to što je Tramp ispred Melanije oko pola metra i što joj je pružio ruku ni ne gledajući je - to je kao kada hoćete dete da dodvedete u red. Prema njenim rečima, to je više bilo njegovo "hajde" kao detetu, a ne naklonost prema svojoj supruzi.

Vudova napominje i da je napetost vidljiva u stavu prve dame tokom dolaska u Izrael, koja se videla na njenim rukama koje su bile krute.

- Gledano kroz objektiv, Melanija je pre odbacila Trampov licemerni gest nego njegov dodir. On ne želi da ih vide kao predsednički par, već on želi da deluje kao moćan predsednik. Žele da ga vide kao predsednika, a ne kao para.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Putin R.S

    23. maj 2017 | 12:02

    Bravo Melanija. Pokazi gde mu je mesto.

  • Kiki

    23. maj 2017 | 11:37

    Zezaju se..ona kad je pruzila on je sklonio..jos uvek ne shvataju ozbiljnost funkcije predsednika i prve dame!

  • amerika

    23. maj 2017 | 14:07

    Ni ja ne drzim moju zenu za ruku, a I ona to ne voli, a opet se volimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA