Svi su napali Melaniju da nije uradila ono što je svaka prva Amerikanka pre nje, a zapravo je sve to jedna velika LAŽ (FOTO)

Svetska javnost odmah ju je napala zbog toga, budući da je "time iskazala nepoštovanje prema zemlji domaćinu i njihovim pravilima"...

  • 12

Melanija Tramp nije nosila hidžab tokom prve zvanične posete američkog predsedničkog para Saudijskoj Arabiji ovog vikenda, što je izazvalo javnu diskusiju iako ona nije prva koja je je to učinila.

 

Melanija kreće sa Trampom na prvo predsedničko putovanje i svi se pitaju da li će svratiti u balkansku otadžbinu

 

Svetska javnost odmah ju je napala zbog toga, budući da je "time iskazala nepoštovanje prema zemlji domaćinu i njihovim pravilima" a aludirajući da činjenicu da su i prethodne dve prve dame, Mišel Obama i Hilari Klintom tokom posete arapskim zemljama uredno nosile maramu, odnosno hidžab.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

Optužbe su samo stizale, od toga da je ona "zaboravila" da stavi maramu, preko toga da je "namerno" nije ponela, pa sve do natpisa kako su tim činom prva dama i prva kćerka, koja je takođe išla na ovaj put, zapravo htele da pokrenu novi modni trend u ovoj državi.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Tviteraši su posebno bili aktivni po ovom pitanju, pa su masovno delili fotografije tri prve dame sa komentarima: "Saudijci nisu glupi, oni znaju ko su slabići", "hej, liberali, Saudijska Arabija je Melaniji dozvolila da preskoči nošenje hidžaba", "Da li će saudijske žene sada biti inspirisane Melanijinim stliom!?".

 

 

 

O koncu svega, Melanija Tramp je svakako uradila nešto što su i druge dve pomenute prve dame uradile. Ona maramu nije nosila u Saudjskoj Arabiji, najkonzervativnijoj od svih arapskih država, dok su fotografije Mišel i Hilari nastale u drugim državama. Naime, fotografija Hilari Klinton sa plavom maramom nastala je tokom zvanične posete Pakistanu, dok je fotografija Mišel Obame sa maramom nastala tokom zvanične posete Indoneziji.

 

 

Podsetimo, pre Melanije i mnoge druge žene zvaničnice takođe nisu nosile maramu u ovom muslimanskog zemlji. Među njima su upravo Mišel Obama, Hilari Klinton, Teresa Mej, Angela Merkel, Margaret Tačer, Kraljica Elizabeta i mnoge druge.

 

Pogledajte video:

 

 

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • NELE

    22. maj 2017 | 12:07

    Svaka ti cas Melanija kada oni budu postovali nase obicaje i pravila onda cemo i mi njihove dosta ponizavanja od tih koji nista ne postuju.

  • Boban

    22. maj 2017 | 16:52

    Ma nije valjda. Da li njihove zene skidaju hidzab kada dolaze kod nas? Gde je tu poštovanje? Treba njima pokazati da i drugi narodi imaju ponos i svoj stav i da i oni moraju nas da prihvate takve kakvi jesmo. Nemaju oni sama prava nego i obaveze.

  • Žeks

    22. maj 2017 | 12:55

    Ravnopravnost treba i tamo uterati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA