KAKAV CAR: Obradio profesorku na genijalan način i ona mu podigla ocenu! (VIDEO)

Na Tviteru obaveštavao sledbenike kako je tekla prepiska između njega i profesorke

  • 0

Nil Paskua, student iz Hesperie u Kaliforniji, koristi obrnutu psihologiju da ubedi svoju profesorku da mu poveća ocenu. Naime, on je njoj poslao mejl, pa je to potom objavio na Tviteru zajedno sa ocenom koju je dobio. Od 27. maja 2017. godine njegov post je postao viralan.

Profesor Damjanović je juče održao poslednje predavanje, a studenti su mu pripremili nezaboravan ispraćaj u penziju (VIDEO)

Ovaj student je u tvit dodao sledeće:"Malo obrnute psihologije. Nisam siguran da radi svaki put, ali moraš da rizikuješ ponekad".

Post je dobio preko 142.000 lajkova i oko 30.000 retvitova. Potom je na Tviteru obaveštavao sledbenike kako je tekla prepiska između njega i profesorke.

U tvitu je pisalo: "Od moje profesorke kada joj tražim da mi smanji ocenu (veoma je stresno)", a ispod se našao odgovor profesorke na njegov mejl: "Ovo je prvi put. Videću šta mogu da uradim, Nil", prenosi providr.com.

Potom je na Tviter postavio video koji pokazuje zumiran telefon i novu ocenu koju je dobio.

Potom je priznao profesorki šta je uradio, ali se ona nije naljutila na njega jer ona prema njegovom rečima previše "kul".

Reakcije na Tviteru su različite. Neki su oduševljeni onim što je uradio da dobije ocenu, dok su drugi bili iznenađeni i zgroženi.

Neki su čak pokušali da ga iskopiraju, ali bez uspeha, prenosi providr.com. Nilov eksperiment pokazuje da je moguće uz pomoć obrnute psihologije naterati profesora da vam promeni ocenu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA