Odsekli su mu njušku, krio se godinama od ostatka sveta, za malo hrane je molio: Pas Anubis konačno pronašao sreću (FOTO)

Anubisovim vlasnicima je jednog dana dosadilo njegovo konstantno lajanje, pa su ga osakatili

  • 4

Zbog ljudske okrutnosti pas Anubis je osakaćen, kažu, jer je previše lajao. Horor koji je on prošao doživeli su, i preživeli, samo retki. Na svet je došao u egipatskom glavnom gradu Kairu, a "radio" je kao pas čuvar.

SIMBOL LJUDSKE BEZOSEĆAJNOSTI: Kuca Pala jedva preživela višegodišnje davljenje najlonom (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Foto: SNARR Foto: SNARR

Ovakve pse često treniraju da sve vreme laju kako bi zastrašili neželjene goste. Ali, njegovim vlasnicima je jednog dana dosadilo njegovo konstantno lajanje, pa su mu učinili nešto strašno - odrezali su mu njušku. Anubis je uspeo da pobegne, ali imao je strašnu ranu.

Na taj način je započeo njegov život na ulici. Godinama se krio od ostatka sveta, spavao ispod auta, bežao od drugih pasa i molio za malo hrane.

Foto: SNARR Foto: SNARR

Srećom, njegova životna priča nije se završila na ovaj način. Jedno lokalno udruženje za zaštitu životinja je naišlo na njega i otvorilo novu stranicu u njegovom životu. Umesto patnje, u život su mu konačno uneli malo sreće.

Kasnije je po njega došlo udruženje SNARR iz SAD, koje je obećalo da će se pobrinuti za njega. Pronašli su mu novi dom i porodicu koja ga voli baš onakvog kakav je.

Foto: SNARR Foto: SNARR

Zbog svoje deformacije, Anubis ima malih poteškoća kod hranjenja, ali posle svih ovih godina je razvio vlastitu tehniku jedenja i dokazao da baš ništa ne može da ga zaustavi. Ubrzo se sprijateljio s drugim porodičnim psom, slepom kujom koja je takođe spašena s ulice.

Anubis je ulice Kaira zamenio toplim domom u Teksasu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cecilija

    26. jun 2017 | 00:40

    Ovo je tako zalosno!Ma ljudi su gora stvorenja od zivotinja.!!!Jadan pas!!!

  • zlata

    26. jun 2017 | 09:01

    Samo rijeci hvale bravo ,bravo .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA