≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveći MMA borac svih vremena napravio šou sa fudbalerima Vojvodine: Štoper Voše će upamtiti ovaj dan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je izuzetno zanimljivo u Novom Sadu

  • 0

Legendarni ruski MMA borac, Fjodor Jemeljanjenko boravi u Srbiji, povodom Evropskog prvenstva u sambu, koje se održava od 9. do 12. maja u Novom Sadu.

Fjodor je u sredu prvo gostovao u Beogradu, gde je bio u poseti Hramu Svetog Save, a potom je imao i konferenciju za medije, nakon čega su se aktivnosti preselile u Novi Sad.

Tamo je proslavljeni Rus održao otvoreni borbeni trening, na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, a tom prilikom, imao je i posebne goste.

Naime, na treningu su se pojavili i fudbaleri Vojvodine, Njegoš Petrović i Seid Korać, a tom prilikom, Fjodor je i demonstrirao jedan "udarac" na Koraću.

Kako je istakao Fjodor, fudbalerima su noge ključne tačke, te je Koraća blago "udario" po nozi. Nije to bio nikakav jak udarac naravno, ali videlo se i po reakciji Koraća da nije bilo prijatno.

Podsetimo, Seid je nedavno bio u centru pažnje nakon verbalnog sukoba sa Bibarsom Nathom na utakmici Vojvodine i Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Legendarni Fjodor ekskluzivno za Telegraf o Srbiji i pravoslavlju: "Jedna vera, jedna krv"!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA