Da li imate prljavu maštu? Vidite li nešto prosto na ovoj slici zeca koji pere ruke? (FOTO)

Fotografija koja se verovatno koristi u javnim WC-ima i ljude poziva da peru ruke, prikazuje zeca kako to radi, ali su mnogi na njoj videli kako zec pere nešto sasvim drugo

  • 8

Japanska ilustracija postala je popularna na Tviteru, nakon što su korisnici te društvene mreže na njoj uočili "prljavi detalj".

PRONAĐITE TRAMPOV TUPE NA SLICI: Pokušajte da to uradite za 7 sekundi!

Fotografija koja se verovatno koristi u javnim WC-ima i ljude poziva da peru ruke, prikazuje zeca kako to radi, ali su mnogi na njoj videli kako zec pere nešto sasvim drugo.

Naime, mnogima se na prvi pogled učinilo kako zec pere svoj penic.

Ovo nije prvi put da "nevina" ilustracija postaje hit na društvenim mrežama. Krajem prošle godine internetom je kružio letak iz hotela koji prikazuje čoveka koji čita, iako se na prvi pogled čini da zadovoljava ženu.

Pogledajte fotografiju:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kako ko

    27. jun 2017 | 09:28

    Onaj ko želi da vidi taj će videti sve što je nepoželjno i pokvareno.Ljudi se isključivo bave takvim stvarima i mislima.Pošto nemam takvu vrstu eksperimenta u glavi bavim se samo onim što vidim a možda i ne želim da uočim pokvareno.Konkretno vidim zeca pored lavaboa kako pere ruke(šape) a u pozadini sapun i toalet papir.

  • Majka

    27. jun 2017 | 19:07

    Znači moja mašta je na nuli

  • biljana

    27. jun 2017 | 16:35

    Ja vidim pola slike nemam pojma o čemu pričate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA