I ŽIVOTINJE SU LJUDI: Pogledajte kako keruša spasava štence od požara (FOTO) (VIDEO)

U požaru koji je pre nekoliko dana izbio u mestu Santa Rosa de Temuko u Čileu, ovaj pas je pokazao neverovatnu hrabrost i snažan materinski instinkt, evakuišući svoje 10 dana stare mladunce iz kuće u plamenu

  • 1

Evo požara, kuće i grada u Čileu, koji nikada ne bi došli do naslovne stranice nijednog svetskog medija, a kamoli srpskog na drugoj strani planete Zemlje, da nije bilo jednog hrabrog psa, koji nam je svima dao lekciju iz požrtvovanja, dobrote i materinskog instinkta!

Amanda, kućni ljubimac u domu koji je zahvatio požar, prenela je svoju dečicu na sigurno, potpuno sama, spasavajući ih tako od požara, u kojem su se, ni krivi ni dužni, našli.

Kada su vatrogasci stigli da ugase vatru, ona ih je bez ičije pomoći prenela u vatrogasna kola.

Štenci su odvedeni kod veterinara, gde su primljeni zajedno sa Amandom. Lekari kažu da je veći broj štenaca dobro, ali da jedan ima veliki broj opekotina, dok je drugom potreban privremeni tretman.

Postoji mnogo slučajeva i kada su ljudi spasavali životinje i kada su životinje spasavale ljude, ali ovaj nam je slučaj posebno sladak, i ide rame uz rame sa vlasnikom koji svog bolesnog psa svakoga dana uspavljuje u jezeru, jer jadničak ne može da zaspi drugačije.

Pogledajte foto-galeriju:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA