PORNO-PERIONICA: Nagradni seks posle devet pranja kola!

Maležanska perionica automobila sklopila je zanimljivo "partnerstvo" sa tamošnjim "salonom za masažu" i svojim vernim mušterijama nudila najslađu zamislivu nagradu

  • 0

Perionica kola nikada, verujte nam, nije bila toliko prljava. Preduzeće u Maleziji, tvrdi policija ove zemlje, nudilo je svojim mušterijama besplatni seks posle devet pranja automobila u njihovom servisu.

Navodno, ideja za ovaj nagradni program proistekla je iz "strateškog" partnerstva između perionice i salona za masažu.

Policija je postala sumnjičava da ovaj salon predstavlja paravan za nezakonite aktivnosti pružanja seksualnih usluga putem prostitucije, pa je izvršila raciju u njihovim prostorijama. Tokom racije kod nekoliko različitih i međusobno nepovezanih korisnika usluga njihovih prostitutki pronađene su kartice "vernosti" same perionice.

Same kartice su međutim nudile samo popust. Zvanično.

Međutim, kako kaže Emi Šah Fadil, to je bilo samo na papiru.

- Nakon devet pranja automobila, odnosno devet pečata na kartici, verni korisnici usluga perionice dobili su kao nagradu seks sa prostitutkama - kaže ona.

Devet vijetnamskih devojaka koje su u salonu radile kao prostitutke su uhapšene, kao i četiri makroa za koje se sumnja da su vodili lanac.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA