MIRAZ ZA LEZBIJKU: Tajkun nudi 65 miliona $ onome ko preobrati njegovu ćerku!

- Nije mi važno da li je bogat ili je siromašan. Jedino je bitno da bude darežljiv i dobroga srca - kaže Sesil Čao, hongkonški tajkun koji je izašao u javnost sa ovom nepristojnom ponudom

  • 7

Hongkonški tajkun Sesil Čao očito ima novca za bacanje, mada, neki bi rekli da davanje novca na svoju porodicu nikada nisu bačene pare.

Ovaj moćni biznismen, naime, ima jednu nepristojnu ponudu: nudi miraz od 65 miliona dolara bilo kom muškarcu koji uspe da osvoji srce njegove ćerke lezbijke, javljaju svetski mediji.

Pre nekoliko meseci, Điđi Čao, pomenuta ćerka, venčala se u Francuskoj sa svojom partnerkom sa kojom je u vezi već sedam godina. Ova evropska država bila je nužan izbor lokacije pošto društveno konzervativna kineska grad-republika ovakve zajednice ne priznaje, 1991. godine je dekriminalizovala homoseksualizam.

- Nije mi važno da li je bogat ili je siromašan. Jedino je bitno da bude darežljiv i dobroga srca. Điđi je veoma dobra žena, a pritom je i lepa. Posvećena je svojim roditeljima, darežljiva je i volontira - rekao je on.

Gospodin Čao je poznat u hongkonškim krugovima, u kojima se redovno pojavljuje sa svojom novom devojkom, koja po godinama može da mu bude ćerka.

Poznat je i po tome što je jednom prilikom tvrdio da je spavao sa 10.000 žena.

Alal mu vera. I za novac koji nudi, i "kazanovski" broj.

(M. B. / Foto: Facebook)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Njegos Tomic

    26. septembar 2012 | 20:10

    Evo ja se prijavljujem u pola cijene. Zagarantovan je uspijeh. Posaljite akontaciju i u tom slucaju krecemo jos veceras. Sve informacije na broj telefona. 0038765604499 ili 0038765179345. unaprijed hvala.

  • Njegos Tomic

    26. septembar 2012 | 20:05

    evo ja sam taj koji se prijavljujem upola cjene. Ozbiljna ponuda. posaljite akontaciju krecemo jos veceras.

  • mi@

    27. septembar 2012 | 05:25

    njegose..hahah nadam se da nisi povjerovao u ovu gluposttttt!!!!! ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA