NAJVEĆI FAN: Promenila ime - sada se zove kao sve Bondove devojke

Šankerica Ema Luiz Hodžis (28) iz Britanije sada se zove Mis Pusi Galor Hani Rajder Soliter Plenti O'Tul Mej Dej Ksenija Onatop Holi Gudhed Tifani Kejs Kisi Suzuki Meri Gudnajt Džinks Džonson Oktopusi Domino Manipeni

  • 3

Britanka Ema Luiz Hodžis promenila je svoje ime kako bi se zvala kao 14 junakinja filmova o Džejmsu Bondu.

Kako piše londonski tabloid "San", 28-godišnja šankerica se sada zove Mis Pusi Galor Hani Rajder Soliter Plenti O'Tul Mej Dej Ksenija Onatop Holi Gudhed Tifani Kejs Kisi Suzuki Meri Gudnajt Džinks Džonson Oktopusi Domino Manipeni.

Da ne bi sebi i drugima zadavala muke, mlada Britanka je rekla da će tražiti da je u svakodnevnoj komunikaciji oslovljavaju kratko sa Mis Manipeni.

- Oduvek sam se divila glumicama kao što su Honor Blekmen i Ursula Andres - rekla je ona, dodajući da je pojedina imena u čuvenom serijalu prosto oduševljavaju.

- S obzirom na to da sam ipak jedna trezvena osoba, odlučila sam da mi glavno ime bude Mis Manipeni, iako ona tehnički nije prava Bond devojka - objasnila je ova zaljubljenica u filmove o tajnom agentu 007.

- Nadam se da će mi to pomoći da nađem svog Džejmsa Bonda - dodala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA