ODVRATNO: Političarka pojela nojev anus i jagnjeće testise (VIDEO)

Poznatoj torijevki i članici britanskog parlamenta Nadin Doris servirano je pet "jela strave" u rijalitiju u kojem učestvuje. Prvi na meniju bio je od prženi pauk, zatim kamilino kopito, a onda poslastice u obliku nojevog anusa i jagnjećeg testisa

  • 0

Poznata torijevka i članica britanskog parlamenta Nadin Doris već neko vreme učestvuje u rijalitiju "I’m A Celebrity... Get Me Out Of Here!"

Iako je suspendovana iz Konzervativne stranke nakon odluke da učestvuje u ovoj emisiji, svoje vreme provedeno pred TV kamerama planirala je da iskoristi kao platformu za pokretanje važnih društveno-političkih pitanja. Ali, gledaocima je predstavila totalno drugačiju verziju sebe.

Naime, njoj i njenoj konkurentkinji, glumici Helen Flanagan, servirano je pet jela od "najodvratnijeg mesa na svetu".  Prvi na "meniju strave" bio je od prženi pauk, zatim kamilino kopito, a onda poslastice u obliku nojevog anusa i jagnjećeg testisa. Doris je porazila protivnicu, pošto joj je pošlo za rukom da pojede sve osim fermentisanog pačijeg jajeta.

Iako je do nje došla na mukotrpan način, pobedom je svojoj ekipi osigurala hranu za narednih nekoliko nedelja.

- Nakon svega mi je bilo malo muka, ali mi je ipak drago što sam to učinila. Ipak sam to uradila iz nesebičnih razloga, moja ekipa je bila uz mene sve vreme - poručila je Doris.

Pogledajte video:

(I. D. / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA