NAŠALITE SE: Pošaljite prijatelju prdež u pismu! (VIDEO)

"Razglednica" - koja nam se čini kao idealna čestitka za predstojeće novogodišnje praznike - sadrži audio-poruku, zvučni zapis prdenja i "miris" koji ga prati

  • 0

"Fart By Mail", odnosno "Prdež poštom" kalifornijska je servisna kompanija koja ljudima nudi izuzetno neobičnu uslugu: da prijateljima sa kojima žele da se našale i neprijateljima kojima žele da se osvete pošalju pismo koje kad se otvori smrdi na tek "puštenog goluba".

"Golub pismonoša", kako smo ga mi nazvali, zapravo je "razglednica" koja sadrži audio-poruku, zvučni zapis prdenja i miris, tj. smrad koji ga prati. Presmešno!

Pismo u standarnoj ponudi na svojoj poleđini sadrži upozorenje, ali ako odlučite da malo doplatite i uzmete "stealth" opciju, kompanija će sa koverte ukloniti sva obaveštenja i primalac neće imati pojma šta ga čeka kada je otvori.

Ovo bi mogla da bude idealna čestitka za predstojeće novogodišnje praznike. Uostalom, i cena je "smešna" baš kao i proizvod - samo $8.99, uz besplatno poštarinu ako živite u Americi.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA