ISTINA ILI LAŽ? Ubijena 17 metara duga zmija - najduža na svetu (FOTO)

Graditelji u ovoj azijskoj zemlji naleteli su, dok su krčili prašumu, na najveću zmiju ikada uhvaćenu; jednu su ubili, a druga, navodno veća, je pobegla...

  • 6

KAKVA ZMIJURINA! Fotografija pred vama prikazuje 17 metara dugu zmiju koja je slučajno ubijena u kineskoj proviniciji Điangsi, kod grada Guping, dok su radnici krčili prašumu. Druga, navodno veća zmija, uspela je da pobegne.

Prvobitno objavljena u "Narodnom dnevniku", zvaničnim novinama Kineske komunističke partije, slika prikazuje bou tešku 300 kilograma i staru oko 140 godina.

Istina ili laž? LAŽ!

Različiti izvori govore o različitim zemljama u kojima je fotografija snimljena: uglavnom pominju Kinu, neke pominju Maleziju, a neke i Indoneziju.

Sama fotografija je nameštena kako bi lako mogla da prevari ljude, pošto je fotomontaža napravljena tako da možemo zmijinu veličinu da uporedimo sa ljudima.

Izvor - "Narodni dnevnik" - pominje se po forumima i širom interneta, ali na njihovom sajtu ova priča ne postoji. Štaviše, nijedan ozbiljan list nije preneo ovu priču.

Konačno, boa ne živi u ovom delu sveta.

(M. B. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mali Nafuran

    10. decembar 2012 | 16:15

    S obzirom u kakvoj dzungli zive ovo je za nih samo Kisna glista.. :)

  • AArg

    1. mart 2014 | 12:03

    Kakvo čudovište. Zabilježena je dužina boe od 11 metara pa ne vidim zašto ne bi postojala i od 17.

  • mirko

    12. septembar 2015 | 11:06

    ova slika je cist foto sop

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA