DAN BEZ PANTALONA: Širom sveta na posao u donjem vešu (VIDEO)

U Londonu, Stokholmu, Sidneju, Berlinu, Sofiji i Pekingu putnici su išli na posao samo u vešu, bez obzira na temperature. Ova smešna tradicija započeta je 2002. godine u Njujorku i to nakon što je nekoliko osoba odlučilo da izazove pometnju u metrou

  • 0

Putnici podzemne železnice u Londonu, Stokholmu, Sidneju, Berlinu, Sofiji, Pekingu i mnogim drugim svetskim gradovima danas su skinuli pantalone i na posao krenuli samo u vešu. Ova smešna tradicija započeta je 2002. godine u Njujorku i to nakon što je nekoliko osoba odlučilo da izazove pometnju u metrou.


Naime, nekolicina ljudi u metro je ušla bez pantalona, a kad bi ih neko pitao zbog čega je to tako, rekli bi da su zaboravili da ih obuku.
Učesnici  13. po redu "Dana bez pantalona" za cilj su imali da uđu u voz i da se ponašaju što je normalnije moguće, iako su temperature u mnogim gradovima ispod nule.

Serija fotografija pokazuje da im je pošlo za rukom da ostvare taj naum. Ova u svakom slučaju zanimljiva tradicija svake godine privlači sve veći broj ljudi, a danas je postala globalni fenomen.

Pogledajte video-snimak:

(I. D. / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA