S. ARABIJA: Ovo je mladić deportovan zbog lepote (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon što su tri mladića deportovana iz Saudijske Arabije zbog toga što su "previše zgodni", najradoznaliji su otkrili jednog od njih - Omara al Borkan Galu

  • 15

Tri muškarca iz Ujedinjenih Arapskih Emirata izbačena su sa Festivala kulture u Saudijskoj Arabiji zbog strahovanja organizatora da su "previše zgodni" i da im žene ne bi mogle odoleti. Oni su potom deportovani u Abu Dabi.

Žene, ali i muškarci širom sveta želeli su da saznaju o kojim se to "nelegalno atraktivnim muškarcima" radi.

Najuporniji su na internetu pronašli da je jedan od izbačenih, Omar al Borkan Gala , na svom Fejsbuk profilu postavio vest sa komentarom: "O ovome se piše u celom svetu".

Uprkos izbacivanju, Omar i dalje nastavlja da postavlja svoje fotografije na Fejsbuk profil.

- Lepota žene mora da se vidi u njenim očima jer je to ulaz u njeno srce, mesto gde se nalazi ljubav - napisao je Omar u jednom od svojih statusa, piše britanski Telegraf.

Saudijska Arabija je duboko religiozno i konzervativno društvo, u kojem žene nemaju ista prava kao muškarci i zabranjeno im je da komuniciraju sa muškarcima sa kojima nisu u bližem srodstvu.

Saudijska Arabija je jedina zemlja u svetu koja ženama zabranjuje čak i da voze automobile.

Pogledajte galeriju :

(M. R. / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA