BESNA MAČKA: Napala i izujedala vlasnicu!

Razjarena životinja ušunjala se ženi iz Sautemptona u spavaću sobu i nanela joj povrede za koje su doktori rekli da su mogle da budu i smrtonosne

  • 0

Britanka Helena Silver (48) provela je šest dana u bolnici nakon što ju je napala razjarena mačka koja se u njenu kuću ušunjala kroz prozor. Naime, žena iz Sautemptona zadobila je povrede po rukama i nogama. Životinja ju je ujela 11 puta, a doktori kažu da je od zadobijenih povreda mogla i da umre.

Mačka koja ju je izujedala najpre je napala mačku koju kao kućnog ljubimca drži Silverova.

- Verovatno se ušunjala kroz prozor. Probudila me je moja mačka Gem. Njih dve su se potukle. Htela sam da ih razdvojim, a tada se ta besna mačka ustremila na mene. Ujedala me je tako snažno da sam vrištala od bola. Krvi je bilo svuda po parketu. Bila sam u agoniji - ispričala je Silverova o incidentu.

Nakon što je uspela da izbaci mačku, njena ruka se nadula i bila je dvostruko veća od normalne veličine. Ona je potom otišla do lekara a, doktori koji su je pregledali rekli su da je mogla da dobije trovanje krvi, da izgubi ruku, a ujedi su mogli da imaju i smrtonosne posledice. Njenu desnu ruku stavili su u gips kako bi bila zaštićena od infekcije i bakterija.

- Zvuči šašavo da neko može da završi u bolnici toliko dana zbog ujeda mačke, ali to se meni dogodilo. Ne znam ko je vlasnik razjarene mačke koja me je napala, ali ona napada i mačke u komšiluku i pokazala je koliko je opasna - rekla je Helena.

(Telegraf.rs / Izvor: Thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA