10

VINO S IZMETOM: Mešaju piće sa fekalijama, veruju da leči bolesti (VIDEO)

Vino od pirinča, koje se pravi u Južnoj Koreji, ima devet procenata alkohola i sadrži izmet dece uzrasta od šest godina. Navodno leči sve živo, od slomljenih kostiju do epilepsije

Vino sa fekalijama
Foto:YouTube/VICE Japan

Vino “Tongsul”, koje sadrži fekalije, a koje navodno leči sve živo, od slomljenih kostiju do epilepsije, pravi se u Južnoj Koreji, a glavni sastojak je ljudski izmet! Naime, u Koreji je tradicionalna medicina jedna od najekstremnijih na svetu, a receptura za vino “koje diže iz mrtvih” doskora je bojažljivo čuvana.

Ipak, japanska novinarka Juki Učida uspela je da uradi reportažu sa doktorom Li Čang Soom, koji joj je pokazao kompletan proces proizvodnje tog lekovitog napitka, nakon čega je Učida i probala vino.

Foto:YouTube/VICE Japan

Foto:YouTube/VICE Japan

– Vino od pirinča ima devet procenata alkohola i sadrži izmet dece uzrasta od šest godina. Njihov izmet ne smrdi i potuno je čist. Vino sadrži fermentisanu vodu u kojoj se nalazio izmet. Nakon jednog dana u nju se dodaje kuvani pirinač. Ta smesa odstoji nedelju dana i čuva se na temperaturi od 30 do 37 stepeni Celzijusa. Nakon toga je vino spremno za piće – kaže doktor So, koji naglašava da to vino služi za prevenciju raznih bolesti.

Kada je novinarka iz Japana probala lekovito vino, umalo nije povratila.

Ima ukus pirinčanog vina, ali kada sam udahnula osetila sam smrad – izjavila je Učida, nakon kojih je doktor So konstatovao da je ona imala problem u glavi jer je mnogo mislila o sastojcima tog vina.

Foto:YouTube/VICE Japan

Foto:YouTube/VICE Japan

– Životinjski izmet kao specijalni dodatak služi u medicinske svrhe vekovima unazad u Koreji, Fekalije su jedan od sastojaka leka koji služi za odvikavanje od alkoholizma, a pileći izmet leči stomačne probleme. Žao mi je što se ljudski izmet ne koristi više u Koreji – rekao je na kraju doktor.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Fekalije, Izmet, Japan, Južna Koreja, Vino
Popularni komentari
 • t
  to sam ja

  Eto ti opet oni Kinezi Japanci ma sve to isti klinac i budaletine nenormalne

 • T
  Tech

  Nemoj da ubacujes Japance tu. Nije isto. Kinezi i Korejci su bolesnici i ove bolesne vesti uvek odatle dolaze..Japanci su savremeni, ljudi za primer!

 • M
  Mikac

  Bog je stvorio da se izmet izbacuje iz tela, a ne da ga jedemo i pijemo ponovo.

  FUJ!

foto dana