NAPALJENA STUDENTKINJA: Nedeljno ima seks sa 3 muškarca!

Rođena Litvanka je posle osvajanja nagrade izjavila da je još napaljenija i da joj je cilj da zavede nekog profesora. Pošto ne može da se seti svih sa kojima je spavala, ima listu koju uredno popunjava

  • 13

Elina Disejn (20), studentkinja informatike, spava sa tri muškarca nedeljno i proglašena je za britansku najnapaljeniju učenicu nakon prijave na ovo degradirajuće takmičenje.

Elina ne zna imena svih svojih seksualnih partnera, ali trudi se da ostane u toku. Ima svoju listu, ručno napisanu, sa pridevima kao što su "Francuz" ili "treća godina", da bi mogla da se priseti likova muškaraca. Dobila je 500 funti i zalihu kondoma za jednu godinu, kao pobednik takmičenja koji je organizovao sajt "Bez obaveza".

Rođena Litvanka je nakon dobijene nagrade izjavila da je još napaljenija. Jedan od najponosnijih momenata je kada je imala seks u učionici i priznaje da joj je cilj da zavede nekog profesora. Za nju je sve ovo zabava, a drugarica ju je nagovorila da se prijavi na takmičenje.

- Prijatelji su zabrinuti šta bi budući poslodavci mogli reći, ali to pokazuje samo da sam samouverenija od ostalih devojaka - ponosno kaže Elin.

Tvrdi da je pre studiranja imala seks sa samo dva muškarca. Ostali trenuci na koje je ponosna su oni kad je spavala sa dvojicom konobara i kada je izvela striptiz uz muziku iz televizijske serije "Čuvari plaže" u noćnom klubu. Nagalašava da uvek koristi kondom i da nema ni jednu seksualno prenosivu bolest.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA