Majka monstrum drži zaostalog sina zatočenog u kavezu više od 40 godina (VIDEO)

Kineskinja već 42 godine u improvizovanom kavezu drži svog sina koji ima teško oboljenje mozga. Ona kaže da to čini zbog toga što strahuje da bi njen sin mogao da se povredi ukoliko ne bi bio zatvoren

  • 4

Monstruozan zločin ili zločin iz ljubavi? Kineskinja Peng Vaimei čak 42 godine drži u kavezu svog mentalno zaostalog sina Penga Veikinga (48). Majka kaže da sina drži iza rešetaka iz straha da se on, zbog stanja u kojem se nalazi, ne povredi.

Majka i sin žive u gradu Žengžu, prestonici provincije Henan, od kada je Peng napunio šest godina. Žena kaže da je njen sin zadobio oštećenje mozga u detinjstvu zbog visoke temperature.

On je imao česte epileptične napade. Zbog straha da bi usled njih mogao da se povredi, a pošto nisu imali novca za lečenje, ona i njen suprug su stavili sina u kavez.

- Kad je bio mlađi, često bi se posekao nožem ili na staklo. Kada bi hodao, mogao bi da padne i da razbije glavu - priča majka, koja sada sama vodi računa o sinu jer joj je muž umro.

Ona kaže da strahuje šta će biti sa njenim mentalno bolesnim detetom kada ona umre, ali se nada da će pronaći nekog da vodi računa o Pengu i nakon njene smrti.

Pogledajte snimak užasne sudbine:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA