DIRLJIVO: Umrla od raka i priredila nezaboravno iznenađenje mužu! (VIDEO)

- Kad primiš ovo pismo, ja ću već verovatno izgubiti borbu s rakom. Rekla sam prijatelju da jednom kada me preboliš i nastaviš sa životom, pošalje ovo pismo tebi i svima u radio stanici - piše u pismu supruge

  • 7

Supruga i majka četvorice dečaka, Brenda Šmic, preminula je u septebmru 2011. nakon borbe s rakom jajnika u četvrtom stadijumu. Svojoj porodici priredila je nezaboravan poklon, dve godine posle smrti.

Mesec dana pre smrti, Brenda je napisala pismo radio-stanici "Star" i dala ga prijatelju kog je zamolila ga pošalje tek kad se njen suprug Dejvid ponovno zaljubi.

Radio-stanica pozvala je Dejvida u emisiju u kojoj svakog Božića ugoste nekog svog slušatelja. On je biošokiran kada je saznao da za njega imaju pismo pokojne supruge.

- Kad primiš ovo pismo, ja ću već verovatno izgubiti borbu s rakom. Rekla sam prijatelju da jednom kada me preboliš i nastaviš sa životom, pošalje ovo pismo tebi i svima u radio stanici - piše u pismu supruge.

Prva želja preminule supruge bila je plaćeni tretman u jednom spa resortu za Dejvidovu novu ženu Džejn, koju je upoznao u avgustu 2012.

- Zaslužuje to jer postaje maćeha svim tim dečacima. Neka bude nasmešena i neka zna da sam zahvalna na svim njenim naporima - napisala je Brenda.

Zatražila je i "magično putovanje" za celu porodicu. Poslednja želja bila je plaćeni provod u gradu za doktore bolnice koji su o njoj brinuli kada je bila bolesna.

- Ispunjavamo želje u ovoj emisiji više od 20 godina, ali nikada nismo imali ovakvu želju - rekao je za Des Mojnes Redžister, direktor radio stanice Skot Alen.

Sve tri želje radio-stanica je ispunila uz pomoć lokalnih sponzora koji su porodicu poslali na putovanje u Dizni Vorld. Brenda je napisala i posebno pismo za Džejn.

- Svi u sobi smo plakali kad smo dobili pismo. Nateralo nas je da učinimo nešto za nju - zaključio je Alen.

Pogledajte Dejvidovo gostovanje na radio-stanici.

Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA