PRAŠNJAVA UMETNOST: Oslikava remek dela po prljavim kolima (FOTO) (VIDEO)

Ruddy Muddy je u početku pravio samo skice i jednostavnije crteže, a zatim je, inspirisan oduševljenjem ljudi, počeo da unapređuje svoju veštinu kako bi stvarao još lepša dela

  • 1

Rik Mins (39) iz Norfolka u Istočnoj Engleskoj, sada već poznat kao Rudi Mudi, dokaz je da prljavi automobili mogu biti praznik za oči. Rudi Mudi u povremeno obraduje po kojeg vlasnika prašnjavog automobila, tako što na prašini oslikava remek delo.

- Bilo mi je pomalo dosadno na poslu jednog dana, pa sam pomislio da bi bilo zabavno da iskoristim malo slobodnog vremena i svoje ruke - izjavio je umetnik.

U početku je pravio brze skice, ali kada je primetio da se vlasnici automobila ne žale, naprotiv, krenuo je na časove crtanja i slikanja kako bi poboljšao svoju veštinu.

- Reakcije sa kojima se susrećem me inspirišu. Lepo je videti te osmehe - kaže Mins koji često na svom Fejsbuk profilu zatiče komentare srećnih vlasnika novih umetničkih dela koji nisu uspeli da ga zateknu kod svojuh vozila i lično mu se zahvale.

Za jedno delo potrebno mu je između pet minuta i sat vremena, a počinje tako što noktima napravi skicu, a zatim jagodicama prstiju ili običnom salvetom izvlači precizne linije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • G-Man

    21. januar 2014 | 18:15

    Svaka cast..... U Srbiji bi imao koliko god hoce podloge za crtanje.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA