BAJKOVITA SVADBA: Venčali se Šrek i Fiona (FOTO) (VIDEO)

Inspirisani internom šalom, par iz Britanije, Amanda i Nejtan Gins priredili su venčanje maskirani u Šreka i Fionu, a njihovi prijatelji, koji su umesto poklona sakupili 2.400 evra u dobrotvorne svrhe, bili su u kostimima Mikija Mausa, Džeka Speroua i Riđobradog gusara

  • 3

Amanda i Nejtan Gins iz Dudlija u Engleskoj, priredili su venčanje inspirisano filmom "Šrek", a svoje goste su zamolili da im umesto poklona donesu novac, koji će uplatiti u dobrotvorne svrhe. Tom prilikom je sakupljeno 2.400 evra, koje je par namenio obolelima od raka.

Ideja za maskenbal venčanje je potekla od interne šale između para i njihovih prijatelja, koji su na ceremoniju došli takođe obučeni kao likovi iz bajki i crtanih filmova, pa su na venčanju prisustvovali Miki Maus, Džek Sperou i Riđobradi gusar.

Ovaj velikodušni par je iznenađen što je njihova ceremonija privukla ovoliku pažnju, jer smatraju da su učinili malo dobro delo, kao i mnogi drugi.

 

Gibs (39) je izgubio nekoliko prijatelja zbog raka, a čak su i njegovoj sestri ranije prošle godine dijagnostikovali ovu tešku bolest, ali je srećom primećena na vreme i uspešno otklonjene.

- Želeli smo da uradimo nešto što će podići svest o raku i možda ohrabriti što više ljudi da povremeno kontrolišu svoje zdravlje - izjavio je Gibs, koji se požalio kako je i posle trećeg kupanja i dalje zelen.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: BBC)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA