Skinula se gola i popila pivo nasred prodavnice (FOTO) (VIDEO)

Britanka Rebeka Dagli (19) iz Lestera poslednja je u nizu "zvezda" ige “Neknominate”, koja je postala izuzetno popularna, a u kojoj je cilj da se piće popije na ekstreman način, a da se potom izazove prijatelj da uradi nešto još uvrnutije. Naravno, sve mora biti snimljeno

  • 0

Uvrnuta igra “Neknominate”, o kojoj smo već pisali, a u kojoj je cilj popiti piće na uvrnut način, a potom dodeliti sličan zadatak prijatelju, postaje neverovatno popularna.

Naravno, sve mora biti ovekovečeno snimkom jer ako nije snimljeno kao da se nije ni dogodilo. Britanka Rebeka Dagli (19) iz Lestera poslednja je u nizu "zvezda" ove igre pošto se skinula u prodavnici i popila pivo jer je dobila takav izazov.

Ona je nonšalantno ušla u prodavnicu, a na sebi je imala mantil. Kada je došla do odeljenja sa pivom, skinula je mantil i ostala samo u donjem vešu. Zahvaljujući tom izazovu, Rebeka je vrlo brzo postala popularna jer su njen snimak objavili brojni portali.

Inače, ova suluda igra najpre je postala popularna u Australiji da bi se putem društvenih mreža brzo proširila na čitav svet.

Ipak, ova igra često ne izgleda ovako seksi i bezopasno.

Naime, pre nedelju dana su dva mlada Irca poginula zbog ove igre, odnosno zadataka koje su morali da ispune.  Jedan je umro pod još nerazjašnjenim okolnostima nakon što je sudelovao u igri, dok je drugi pronađen u reci jer je deo njegovog izazova bio da skoči sa mosta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA