UVRNUTA FEJSBUK IGRA: Popijte pivo iz wc šolje (FOTO) (VIDEO)

Pravila ove igre su da se piće popije na ekstreman način, a da se potom izazove prijatelj da uradi nešto još bizarnije. Naravno, sve mora biti ovekovečeno snimkom. Na Fejsbuku se masovno otvaraju stranice koje u sebi sadrže reč "Neknominate" ili "neknominating"

  • 3

Kada nam se pivo ne sviđa ili je mlako većina nas kaže da ima ukus kao mokraća, međutim "Neknominate", bizarna igra u kojoj je cilj da se na što uvrnutiji način popije piće pokazuje da ima ljudi spremnih da pivo popiju čak i iz wc šolje.

Pravila ove igre su da se piće popije na ekstreman način, a da se potom izazove prijatelj da uradi nešto još bizarnije. Naravno, sve mora biti ovekovečeno snimkom.

Na Fejsbuku se masovno otvaraju stranice koje u sebi sadrže reč "Neknominate" ili "neknominating", a na kojima se nalazi veliki broj klipova gde momci i devojke ispijaju alkohol u neverovatnim pozama. Inače, naziv igre izvučen je iz rečenice "Neck your drink" (eksiraj piće) i "Nominate another" odnosno nominuj drugog.

Naravno, pored izazova, cilj ove bizarne igre jeste i skupiti što više lajkova. Upravo je ovih dana na mreži jedan od najgledanijih snimaka video klip gde momak ispija pivo iz wc šolje.

On je najpre pivo prosuo u šolju, a zatim je su ga dva drugara okrenula naglavačke, on je ubacio glavu u wc šolju i ispio svoje pivo.

Ipak, pored ovog morbidnog klipa postoji još gomila interesantnijih. Na jednoj od strana na Fejsu izdvojio se klip na kojem momak ispija piće iz creva koje je provučeno kroz gaćice devojke u toplesu.

Nakon uspešno izvršenog zadatka mladić ustima uzima još čašicu žestine koja se nalazila između dojku obnažene devojke.

Iako ima više muškaraca koji na razne načine ispijaju pića, postoje i brojni klipovi gde se devojke ne libe da iskape žestinu ili pivo što brže i što uvrnutije.

Pogledajte jedan od klipova:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gisa

    15. januar 2014 | 16:33

    Ovako bi trebalo i sa Karleusom samo u mesto piva treba se dobro posrati i drzati dok ....... sva .....

  • Pop

    15. januar 2014 | 23:12

    Bolesni zapad

  • Joca pevac

    16. januar 2014 | 01:05

    Svako može da saoseća sa patnjama nekog prijatelja, ali je potreban čvrst karakter da bi se saosećalo sa prijateljevim uspehom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA