Pogledajte tajne poruke koje kriju logotipi poznatih firmi (FOTO) (VIDEO)

Kao što su Danci u jednoj od reklamnih kampanja Coca-Cole uspeli da u "lični potpis" ovog svetski najpoznatijeg brenda ostave i svoj nacionalni pečat, zastavu u lupi, tako mnoge kompanije svojim logotipom šalju poneku skrivenu poruku

  • 2

Velike, svetski poznate kompanije nisu preko noći postale vodeće, njihov put ka uspehu bio je dug, a male tajne dizajnera i rešenja logoa kakve danas prepoznajemo, pomogle su u raspoznavanju i pozicioniranju na tržištu. Nakon zarađenog miliona sve je bilo lakše, a uspesi su se nizali.

Smanjivanje budžeta na uštrb marketinga može samo da dovede do nazadovanja, pa je u ovom sektoru u igri veliki novac. Logotip svakog brenda je lični potpis, način komunikacije i možda i najbitniji marketinški adut, jer je jedinstven i prepoznatljiv. Upravo zbog toga je veoma bitno kakvu priču će svaki logotip da ispriča potencijalnim potrošačima.

Kao što su Danci u jednoj od reklamnih kampanja Coca-Cole uspeli da u "lični potpis" ovog svetski najpoznatijeg brenda ostave i svoj nacionalni pečat, zastavu u lupi, tako mnoge kompanije svojim logotipom šalju poneku skrivenu poruku.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA