OBARA REKORD: Nisu joj dovoljne ogromne grudi, želi još veće (FOTO) (VIDEO)

Grudi Amerikanke Lesli Vajld (45) teške su ukupno 19 kilograma i zadaju joj probleme u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ipak, i pored toga ona želi da ugradi još veće silikone

  • 11

Silikonska kraljica! Amerikanka Lesli Vajld (45) bolesno je opsednuta veličinom svojih grudi, a do sada je imala 30 plastičnih operacija na koje je potrošila više od 250.000 dolara.

Vajldova sada želi da obori rekord i da ode na još jednu operaciju kako bi postala apsolutna rekorderka po veličini grudi na svetu.

Ona je grudi povećavala 12 puta, a ostatak hirurških zahvata bile su razne druge operacije - liposukcije celog tela, izgradnja trbušnih mišića, a ugradila je i tri implanta u stražnjicu.

- Ugrađena su mi tri implanta u guzu, svaki od po 10.000 dolara, tako da samo moja guza vredi 30.000 dolara - kaže u šali Lesli.

Lesli, koja je zvezda nove epizode rijaliti šou programa "Moja čudna zavisnost" koji se emituje na TLC-u, kaže da nije opsednuta samo veličinom grudi, već da želi da ima savršeno telo.

- Potrošila sam četvrt miliona na plastične operacije kako bi imala perfektno telo. Moj svet se vrti oko mojih grudi - kaže ponosno ova majka šestoro dece.

Ipak, njene grudi joj zadaju i probleme u svakodnevnom životu. Svaka dojka je težine od 9,5 killograma što joj otežava funkcionisanje. Ona gotovo da ne sme da potrči, ima problema prilikom vožnje kola.

Pored ugradnje abnormalnih grudi, ona planira još plastičnih operacija. Kako kaže, uradiće intervencije na celom telu, a počeće od lica.

S druge strane, lekari nisu oduševljeni njenom idejom jer smatraju da nove operacije mogu da predstavljaju rizik po njeno zdravlje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA