NAJVEĆE SISE NA SVETU: Povećala ih 12 puta, ali joj nije dosta - želi još veće! (FOTO)

Iako njenu decu zadirkuju u školi, Lejsi kaže da svi prijatelji njene ćerke žele da joj budu prijatelji na Fejsbuku, i da se sa njima igra kad ih ćerka dovede kući

  • 19

Majka šestoro dece iz Majamija već je 12 puta operisala grudi, ali kaže da neće odustati sve dok ne dostigne veličinu L, piše "Dejli mejl". Deca Lejsi Vajld (44) tvrde da se stide zbog opsesije svoje majke, ali ona već za sledeću operaciju želi da postigne veličinu trostruki M. Tori (17), Majkl (15), Brendon (10) i Dženavev (5) kažu da ih u školi zadirkuju zbog majčinih velikih grudi.

Uprkos svemu, Lejsi Vajld, -pravo ime Paula Simonds, odlučna je u tome da dođe u posed najvećih grudi na svetu - većih od žene koju možete videti na slici gore, sa kojom Lejsi na njoj pozira.

- Kada mi ugrade trostruki M, imaću grudi koje će biti među pet najvećih na svetu. To će povećati moju mogućnost zarade. Želim to da uradim kako bi moja deca imala dobar život - kaže Lejsi.

Dvoje starije dece, Ajvi (27) i Silas (24), majku uveravaju da su njene operacije postale vrlo opasne. Zabrinuti su jer su nuspojave sledeće operacije zatezanja, bolovi i infekcije koje bi je mogle ubiti. Ipak, Lejsi ih uverava da će biti oprezna i već se priprema za operaciju.

- Već neko vreme ne nosim grudnjak kako bi mi se koža rastegla. Pokušavam i da smršam - rekla je Lejsi.

Osim grudi, Lejsi je radila liposukciju trbuha, četiri liposukcije celog tela, izgradnju trbušnih mišića, ugradila je implant u stražnjicu, te obavila dva njena podizanja. I lekari joj savetuju da prestane sa operacijama, naročito grudi, jer joj se koža već toliko istanjila da je svaki potez previše opasan.

Lejsi i dalje veruje da postoji estetski hirurg koji je spreman da je operiše.

- Jasno mi je da moju decu zadirkuju u školi zbog toga, ali svi prijatelji moje ćerke žele da mi budu prijatelji na Fejsbuku. Kad ih dovede kući, igram se s njima i ponašam kao normalna mama. Ali, ako izvan toga ne radim kao model ili glumica, postajem kao svi ostali. Želim deci priuštiti sve što sama kao dete nisam imala. Više nego ikad sam sigurna da želim ovu operaciju i ispunjenje svojih snova - rekla je ona.

(Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dzak

    16. jun 2012 | 14:31

    "Желим то направити како би моја деца имала добар живот" Колико је пара потрошила на те операције могла је да има још троје деце и имали би добар живот.

  • Astro Dream

    16. jun 2012 | 14:35

    Kad je neko nenormalan onda tu pomoci nema

  • KURJAK

    16. jun 2012 | 14:25

    Pa nema sta reci osim da nekom ko legne pored nje nece biti potreban jorgan i jastuk na jednoj ce staviti glavu a sa drugom da se pokrije onako domacinski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA