≫ 

Čovek sa najvećim testisima na svetu: Toliko su džinovska, da jedva hoda i živi kao pustinjak (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE I SNIMAK)

Zbog zdravstvenog problema Forence je prekinuo školovanje i živi sa bratom i bakom, pošto su mu roditelji preminuli kada je imao pet godina

  • 0

Muškarac Forence Oviti Opiju (21) iz Kenije boluje od misteriozne bolesti zbog koje ima džinovske testise.

15 godina ga boleo testis, a kada je konačno otišao lekaru, on mu je odsekao POGREŠAN! I dalje ga boli jedan što je ostao...

Forencove genitalije su 10 puta veće od običnih, a lekari ne mogu da otkriju tačan uzrok njihovog oticanja, piše "Daily Mail".

Najverovatniji uzrok je cista koju je dobio kada je imao deset godina, a zbog veličine testisa ovaj mladić jedva hoda i ne može da nosi normalnu odeću. Zbog toga ovaj mladić živi život pustinjaka.

Foto: Profimedia/Barcroft Media

Spas za Forenca je stigao nakon što je njegov komšija objavio uznemirujuće fotografije njegovih genitalija na društvenim mrežama. Brojni ljudi su želeli da mu pomognu, pa je mladiću iz Kenije sada omogućena operacija koja će smanjiti veličinu testisa.

Forence će morati na dve operacije. Prva će ukloniti masno tkivo sa testisa i penis, a druga će rekonstruisati penis koji će biti normalnog oblika i veličine.

Foto: Profimedia/Barcroft Media

Lekari veruju da će Forence nakon operacije moći da živi normalan život, kao i da moći da ima seks, a u nekom trenutku čak i decu.

- Ovo je počelo kao mala kuglica, potom je dostigla veličinu pesnice i od tada je nastavila da raste. Voleo bih da imam decu jednog dana. Želeo bih da se zahvalim bogu što mi je pomogao da se izlečim - ispričao je Forence.

Foto: Profimedia/Barcroft Media

Zbog zdravstvenog problema Forence je prekinuo školovanje i živi sa bratom i bakom, pošto su mu roditelji preminuli kada je imao pet godina.

Pogledajte fotografije i snimke necenzurisanog sadržaja OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA