≫ 

Isekao je jelena, spremio ga i pojeo. To je uradio pred zgroženim borcima za prava životinja (FOTO)

Mislim da smo ga iznervirali jer stojimo ispred njegovog restorana i utičemo mu na posao. Pretpostavljam da je na ovaj način hteo da nam se osveti, izjavila je organizatorka protesta

  • 7

Šef kuhinje u Torontu sekao je meso sa nogu jelena ispred prozora svog restorana naočigled demonstranata koji su protestovali za prava životinja.

Dok su demonstranti stajali ispred restorana, on je uzeo nož i počeo da odvaja meso od kostiju. Jedan od aktivista za prava životinja snimio je ovaj događaj i prokomentarisao kako je to uradio da bi im se rugao.

Reči ovih devojčica na marševima uzdrmale su i rasplakale Ameriku: One se bore za svoje vršnjake i za čvršću kontrolu oružja (FOTO) (VIDEO)

Majkl Hanter, kuvar i vlasnik restorana "Antler kuhinja i bar" nijednom nije pogledao aktiviste niti im je nešto rekao, prenosi National Post.

Foto: Facebook/Marni Jill Ugar

Navodno su policajci koji su bili na protestu ušli u restoran kako bi razgovarali sa vlasnikom, ali policija negira da su mu rekli da prestane sa tim.

- To je njegov restoran, unutra može da radi šta god hoće - saopštili su iz policije.

Kada je Majkl završio sa seckanjem, ubacio je meso u tiganj i vratio se u kuhinju. Posle pola sata, vratio se sa odlično spremljenom šniclom na belom tanjiru, verovatno od jelena kog je sekao pred demonstrantima.

Seo je za sto ispred prozora i počeo da uživa u obroku, ali protestanti nisu bili oduševljeni.

Foto: Facebook/Marni Jill Ugar

- Šokirala sam se! Ovo me je baš rastužilo, za mene je to životinja koja nije htela da umre - izjavila je organizatorka protesta Marni Ugar.

To je bio peti put da su se protestani okupili ispred restorana, noseći transparente sa natpisom "Antler ima krvi na rukama" i "Ubistvo".

- Mislim da smo ga iznervirali jer stojimo ispred njegovog restorana i utičemo mu na posao. Pretpostavljam da je na ovaj način hteo da nam se osveti - rekla je Ugar.

Majkl Hanter je preko mejla saopštio da su protesti normalna pojava u ovoj industriji i nije iznenađen.

- Poslujemo kao i do sada, a restoran je poznat i popularan kod mnogo ljudi - izjavio je on.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA