Sve je bilo u redu dok nisu kupili ukletu lutku: Tada su u njihovoj kući počele da se dešavaju strašne stvari (FOTO) (VIDEO)

Samo dva dana nakon što je lutka stigla, dogodio se prvi neobičan slučaj

  • 3

Pre nekoliko meseci britanski mediji su pisali o navodno "ukletoj" lutki koju su vlasnici odlučili prodati na eBayu nakon što su se u njihovoj kući počele događati poprilično čudne stvari. Lutku je tada na aukciji za 866 funti kupio Li Stir iz Roterdama u Engleskoj. Ali, to mu nije bila najpametnija odluka.

Mislila da je našla dragi kamen, stavila ga u džep, ali joj se jakna zapalila: Nije ni slutila na šta je naletela!

Samo dva dana nakon što je lutka poštom stigla na adresu 30-godišnjeg Lija i njegovih roditelja dogodio se prvi neobičan slučaj.

Njegov otac Pol je tog jutra na desnoj podlaktici pronašao neobične, sićušne ogrebotine...

- Moj je otac ujutro radio u podrumu, a lutka je tada još uvek bila zapakirana u kutiji. Samo je u jednom trenutku začuo zvuk koraka - prisetio se Li.

- Rekao mi je da je to malo neobično. Kasnije toga dana je gledao live-stream naše lutke i mami u nekom trenutku rekao da ga boli ruka. Podigao je rukav i pronašao šest ogrebotina. Meni se čini da su slične ogrebotinama na nozi supruga bivše vlasnice lutke.

Foto: Profimedia/Caters News

- Moj otac je vernik. Rekao mi je da nije srećan činjenicom da nam je ta lutka u kući - izjavio je Li za Daily Mail.

On sam je, kaže, čuo neobične zvukove, vidio trepereća svetla i razbijene predmete.

- Jednom smo samo pričali o lutki i u tom se trenutku na zidu počela njihati slika. Pre nego nam je u kuću stigla lutka, takve se stvari nisu događale - rekao je Li.

Bivša vlasnica lutke Debi Merik kaže kako nije iznenađena neobjašnjivim događajima u kući porodice Stir, ali i da joj je drago da je se rešila.

Paranormalni događaji u kući porodice Stir ili tek bujna mašta i želja za publicitetom? Procenite sami:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran je sektas

    6. avgust 2017 | 22:40

    Kao prvo roterdam nije u engleskoj nego u holandiji kao drugo holandija I te severne mračne zemlje su pune ateista I sekti a najmanje iskrenih vernika ima tako da šta je čudno sekta!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA