≫ 

ZA DOBRO JUTRO: Pas izgubio svoju vernu drugaricu, a onda je dobio plišanu igračku koja liči na nju (FOTO)

Psić ju je odmah prihvatio kao novog člana porodice i čistio joj lice svaki put nakon što bi pila mleko iz flašice. Postali su nerazdvojan par

  • 3

Dobro jutro! Padi je čivava sa posebnim potrebama koja je spasena kada je pokušala da pređe autoput sa četiri trake. Padi je bio jako gladan, a nije mogao ni normalno da hoda zbog oštećenja kičme. Na svu sreću, sve je dobro završilo, a Padi je dobio novi dom. Nekoliko meseci nakon udomljavanja, dobio je i jednu posebnu prijateljicu - jagnje Lili.

ZA DOBRO JUTRO: Iako su joj izvadili oba oka, ova hrabra maca nije izgubila životnu radost (VIDEO)

Dok je bila u maminom stomaku, Lili nije imala dovoljno prostora pa joj se nogice nisu normalno razvile. Mama ju je zbog toga kasnije odbila, a Lili se preselila u kuću u kojoj je živeo i Padi.

Psić ju je odmah prihvatio kao novog člana porodice i čistio joj lice svaki put nakon što bi pila mleko iz flašice. Postali su nerazdvojan par, prenosi Index.hr.

Foto: thedodo.com/Janell Jensen

- Lily je bila njegovo jagnje. Često bi znao znao da legne pored nje, da se mazi i da joj pravi društvo. Isto tako je i Lili uvek tražila Padija po kući. Obožavali su se - ispričala je vlasnica Džanel Džensen.

Nažalost, nakon 15 predivnih meseci, malena Lili je uginula, a psiću Padiju se svet srušio, prenosi thedodo.com.

Ostao je bez svoje najbolje prijateljice, a kako bi ga bar malo smirili, pronašli su mu zamenu za Lili - plišanu igračku koja izgleda kao ona.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Foto: thedodo.com/Janell Jensen

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA