Princ Čarls uhvaćen dok je imao telefonski seks sa Kamilom? Šokantne informacije otkrivene u filmu o kom bruji Britanija (VIDEO)

Kontroverzne trake su snimljene 1992. i 1993. godine. U Americi su emitovane 1995. godine,ali su bile isuviše neprikladne da bi se prikazale u Britaniji

  • 0

Sinoć je u Velikoj Britaniji prikazan dokumentarac "Dajana: Njenim rečima" gde se nalazio i snimak u kojem ona tvrdi da je "Čarls odbio da bude jedini princ od Velsa koji nije imao ljubavnicu". Međutim, veliku pažnju javnosti privukla je Dajanina izjava u kojoj kaže kako je čula princa Čarlsa da ima seks preko telefona sa tadašnjom ljubavnicom Kamilom.

Ceo svet je zaplakao kada je poginula princeza Dajana: Otkriveni jezivi detalji o automobilu smrti i prve reči sinova kada su čuli da je mama mrtva (VIDEO)

Žarko i Malik su među poslednjima koji su princezu Dajanu videli živu: Pred smrt je posetila Bosnu i ove povređene dečake u ratu (VIDEO)

Kontroverzne trake su snimljene 1992. i 1993. godine. U Americi su emitovane 1995. godine,ali su bile isuviše neprikladne da bi se prikazale u Britaniji.

Dajana je na snimcima čak izjavila da se Čarls nije odvajao od nje kada su se upoznali, prenosi Mirror.

- Skočio je na mene i počeo je da me ljubi. Bio je uz mene do kraja večeri, pretio me je kao štene. Da, bila sam polaskana ali i zbunjena - rekla je ona.

Osim pikantnih priča iz Dajaninog bračnog života, gledaoci su sinoć imali priliku da čuju priče i o njenim poslovima, ali o borbi sa bulimijom.

Mnogi gledaoci su kritikovali Kanal 4 da je nametljiv i nepošten jer je emitovao ovaj dokumentarac, prenosi Dejli Mejl.

Čarlsov seks preko telefona

Foto: AP/Tanjug

Princeza Dajana je jednom prilikom izjavila da je čula princa Čarlsa kako ima seks preko telefona sa svojom ljubavnicom Kamilom. Ove tvrdnje se mogu čuti na snimcima koje je zabeležio snimatelj BBC-a.

Prema tvrdnjama The Sun-a, kamermana, čije ime nije otkriveno, Dajana je pozvala u dvorsku palatu Kinsington u martu 1997. godine.

Tokom sedam snimanja ona je objasnila da je uhvatila svog supruga kako razgovara sa ljubavnicom dok je bio u toaletu.

Ovaj snimak nije povezan sa ostalima koje je napravio trener govora Peter Setelen i koji su sinoć prikazani u Velikoj Britaniji.

Foto: AP/Tanjug

Kamerman je čak vodio i beleške o svojim snimanjima pa je jednom prilikom zabeležio: "Uhvatila je Čarlsa i Kamilu na delu kada je prisluškivala njegove pozive. Opisala je kako je slušala njihove telefonske pozive. Jednom prilikom Čarls je boravio u toaletu kada ga je uhvatila".

Snimci su napravljeni u fragmentima, a kamerman je rekao da je Dajana izjavila da će učiniti sve što je moguće da Čarls nikada ne postane kralj, prenosi Mirror.

- Želela je da Vilijam nasledi tron kada kraljica umre. Dajana vidi svoju moć preko Vilijama. Imala je tu romantičnu ideju da bude kraljica, majka monarha - napisao je on.

Dajana je navodno na snimku rekla da Čarlsa nije zanimala njena veza sa Džejmsom Hjuitom, za koju je znao, dodajući da mu je to davalo slobodu.

Foto: Tanjug/AP

Kamermanu je za snimanje plaćeno 5.500 evra, a on je kupio i dva mobilna telefona iz straha da ga tajna služba ne prisluškuje.

Nije poznato tačno mesto gde se snimci nalaze, a The Sun ističe da su trake možda zaplenjene u policijskoj raciji na kuću Dajaninog batlera Paula Barela.

Foto: Wikimedia/Gegodeju

Kompletan dokumentarac koji je objavljen sinoć možete pogledati OVDE.

Pogledajte trejler za dokumentarac:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA