≫ 

Šta je radila princeza Dajana kad nije bila na dužnosti: Fotografije koje nikada nisu objavljene (FOTO)

Fotografije su nastale u ranim 80-im godinama i prikazuju princezu u retkim trenucima kada nije bila izložena očima javnosti

  • 4

Aukcijska kuća Litlton Okšens iz Vorčerstešira objavila je do sada nikada viđene fotografije princeze Dajane na kojima je van dužnosti, opuštena i ležerno obučena.

Tajni dnevnik princeze Dajane: Sve je bilo obavijeno velom misterije, u 4. mesecu trudnoće sam se bacila sa stepenica (FOTO) (VIDEO)

Princ Čarls o braku sa princezom Dajanom kao o grčkoj tragediji: Priča je tako užasna da će samo neki poverovati u nju

Fotografije su nastale u ranim 80-im godinama i prikazuju princezu u retkim trenucima kada nije bila izložena očima javnosti.

S mužem Čarlsom i prijateljima uživala je na selu. Po osmehu se videlo da su to dani kada su ona i Čarls bili još ludo zaljubljeni jer je bila srećna, prenosi portal Klix.ba.

Fotografije su bile kod domaćice princeze Aleksandre, kraljičine rođake, a otkrivene su nakon njene smrti. U subotu će biti organizovana aukcija, a očekuje se da će biti prodate po visokoj ceni jer su izuzetno retke i vrlo vredne.

Foto: Littleton Auctions Foto: Littleton Auctions

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA