Milfara pozvala radio stanicu jer se plašila da je mlađi dečko ignoriše: Nije ni slutila da će čuti surovu istinu koja će je potpuno uništiti!

Naša priča se odvija u Bostonu, u SAD, gde je momak po imenu Rob izašao sa Arijel, 20 godina starijom

  • 0

Ne prođe svaki ljubavni sastanak odlično, jer da je tako retko bismo bili sami. A pretpostavljamo da ova žena apsolutno nije imala predstavu kako će se stvari loše odvijati u njenom slučaju. 

Emitovali su zvuk fena i grejalice na radiju 24 sata i uspeli da učine nešto što drugi nisu mogli noćima!

Naša priča se odvija u Bostonu, u SAD, gde je momak po imenu Rob izašao sa Arijel, 20 godina starijom. Posle izlaska, Arijel, iznenađena što je Rob nije nazvao opet, uzima telefon i zove radio stanicu da bi zaposlene u njoj zamolila da ga kontaktiraju u njeno ime. Ovo je zaobilazni način da nekog kontaktirate.

Na radiju je ispričala da je izalazak prošao "zaista dobro" i da su imali "neverovatan seks". Di džej je nazvao Roba i upitao ga šta se dešava.

Rob je priznao di džeju, ali i svima koji su u tom trenutku slušali radio:

Foto: Pixabay

- Ne mogu da verujem da se ovo dešava, urnebesno je. Zbog ovoga što su reći delovaću kao zadnji .eronja, ali svejedno - počeo je Rob. - Sve ovo je u stvari osveta. Video sam je onlajn i zbog prezimena sam pomislio da ima neke veze sa momkom koji me je maltretirao i ponižavao. Mislio sam da spavam s njegovom kevom i da mu to natrljam na nos.

Rob je rekao da mu je sin žene s kojom je spavao "upropastio život". Arijel je nazvala to što je Rob uradio "odrvratnim". On joj nije ostao dužan, pa joj je rekao da će njenom sinu poslati fotku koju je uslikao tokom seksa. Arijel je rekal da je fotka snimljena bez njenog pristanka, ali je Rob naveo da je ona i te kako znala da je on slika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA