NASA PRETVARA SNOVE U REALNOST: Plaćaju 100.000 dolara da ležite u krevetu 70 dana

NASA na ovaj način želi da testira kako telo reaguje na duži vremenski period odmaranja koje imaju astronauti koji idu na dugačka svemirska putovanja

  • 3

Mnogi od nas sanjaju o tome da se izležavaju u krevetu po ceo dan, svaki dan, i da za to još budu plaćeni.

NASA traži čoveka da brani Zemlju od vanzemaljaca: Plata je, naravno, sa 6 cifara

Ispostavilo se da NASA naše snove pretvara u realnost. Nekoliko srećnih kandidata će biti plaćeno nepristojno visokom sumom novca samo da se izležavaju u krevetu po ceo dan.

NASA je trenutno u potrazi za kandidatima koji će da učestvuju u njihovim "Studijama ležanja u krevetu" u kojima učesnici treba da ostanu u krevetu 70 dana.

NASA na ovaj način želi da testira kako telo reaguje na duži vremenski period odmaranja koje imaju astronauti koji idu na dugačka svemirska putovanja.

Eksperiment se sastoji iz dve kategorije: Vežbanja i nevežbanja.

Grupe koje vežbaju mogu da koriste posebne alate koji im pomažu da ostanu aktivni dok leže u krevetu, dok grupe koje ne vežbaju moraju da ostanu u stanju mirovanja sve vreme.

Foto: Nasa

Tokom cele studije rade se testovi na kostima, mišićima i srcu, kao i testiranje krvotoka, nervnog sistema i sposobnosti tela da se bori sa infekcijama.

Foto: Nasa

Zvuči kao posao iz snova? Ali koliko dugo mislite da možete da ostanete tako, a da ne poludite?

Foto: Nasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko cg primorje

    21. avgust 2017 | 10:28

    Ih primamljivo sem sto bi mi sva misicna masa atrofirala a s'obzirom da sam narcis😂 i puno ulazem u izgled razmislio bih i ipak prihvatio😂😂

  • neka hvala

    22. avgust 2017 | 03:22

    Lezala sam dva dana u krevetu bez ustajanja zbog operacije kolena i taj bol u ledjima koji samo osecala je totalno nadmasio koleno koje je dva dana pre toga bukvalno buseno burgijom i maltretirano. Znaci NE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA