≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanišević otkrio šta će raditi nakon raskida saradnje sa Đokovićem: "Biću uz reprezentaciju Hrvatske..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši trener najboljeg tenisera sveta ističe da će otići na EURO da prati reprezentaciju Hrvatske

  • 0

Bivši trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, trenutno je u Zagrebu, gde će odigrati egzibicioni meč sa mladom srpskom nadom Lunom Vujović na Evropskom trgu u centru grada.

Ekipa Telegrafa je ispratila ovaj događaj, a tom prilikom smo imali prilike i čujemo Ivaniševića, koji se osvrnuo na rastanak saradnje sa Đokovićem, koja se desila nakon Mastersa u Indijan Velsu.

Ivanišević ističe da će pauzirati do leta i da mu ne nedostaje tenis trenutno, jer ne pamti kada je imao slobodno leto. Takođe, otkrio je da će sa sinom otići na Evropsko prvenstvo u fudbalu da bodri Hrvatsku na utakmicama koje se igraju u Berlinu, Hamburgu i Lajpcigu.

- Ići ću sa sinom na utakmice reprezentacije Hrvatske na EURO, ove tri koje igramo. Ne znam kad sam imao slobodno leto, ali voleo bih ponovo da radim sa nekim mladim talentima - rekao je Ivanišević u Zagrebu, gde su ga moderatori podsetili i na Vimbldon koji je osvojio 2001. godine u finalu protiv Patrika Raftera, a on je otkrio da je tom prilikom imao samo dva ispravna reketa u torbi.

- Imao sam dva reketa i dva polurazbijena, da izgleda kao da izgledam kao poluprofesionalac. Ali ja nikada nisam razbio reket na Vimbldonu, jer imam respekt prema travi - rekao je Ivanišević.

(Telegraf.rs)

Video: Trening Novaka Đokovića na Košutnjaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA