Tihomir izdaje namešten stan potpuno besplatno, a za buduće stanare ima samo jedan mali zadatak (FOTO)

Ispostavlja se da on samo traži dobre komšije, koji će mu biti pri ruci ako mu bude bilo potrebno

  • 4

Potražnja stanova je jedna od aktuelnih tema u velikim gradovima, bilo da se radi o Sarajevu, Mostaru, Beogradu, Skoplju, Tuzli, Banjaluci i u drugim mestima u regionu. Potražnja je veća u onim gradovima gde dolaze studenti iz unutrašnjosti, kojima je neophodno da mesec-dva pred početak semestra nađu povoljan smeštaj, prenosi Avaz.ba.

Koliko koštaju stanovi na crnogorskom primorju i kako izgledaju? (FOTO)

Jedan od oglasa koji je objavljen na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" je krajnje primamljiv - izdaje se stan u Bjelom Polju, namešten i to besplatno! Na oglasu je ispisan i broj telefona.

Pojedini crnogorski mediji su pozvali broj sa oglasa i stupili su u kontakt sa Tihomirom Zejakom (50), koji je vlasnik kuće u ulici Volođina.

On je rekao da je oglas istinit i da on zaista izdaje stan besplatno. U pitanju je prvi sprat njegove porodične kuće čija je površina 38 metara kvadratnih, piše Kodex.me.

Tihomir je istakao da od stanara ne traži da plaćaju račune, osim struje koju potroše. Ispostavlja se da on samo traži dobre komšije, koji će mu biti pri ruci ako mu bude bilo potrebno.

- Moja supruga je preminula pre godinu dana. Imam dvoje dece, ćerku koja sada kreže u šesti razred i sina koji je đak prvak. Želeo bih da mi budući stanari pripaze decu dok sam odsutan i eventualno da im pripreme neki obrok - rekao je on za Kodex.me. Do sada su se na oglas javile 64 osobe.

- Javljaju se razni ljudi. Misle i da je to šala, a ja se ne šalim. Imam 50 godina i ozbiljan sam čovek, ne bih se sa ovim šalio. Ne biste me ovoliko zvali ni da sam premijer - poručuje Tihomir za m.cdm.me.

Nadamo se da će ovaj čovek pronaći normalne i dobre komšije koje će mu pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • pa lepo

    25. avgust 2017 | 12:58

    Pa lepo onome kome treba a voli decu je super

  • Bla bla truc

    25. avgust 2017 | 16:11

    Sve je to super, ali to "da mi nadju pri ruci ako mi zatreba" verovatno znaci 24/7 ce smarati te stanare..

  • Zlata

    25. avgust 2017 | 15:27

    E da je u Pancevu bilo bi super

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA