Pacijentu su operisali srce u BUDNOM STANJU: Od horora koji je preživeo na stolu, danas ima teške posledice

Probudio ga je zvuk testere kojom je njegov grudni koš bio prerezan

  • 5

Ako ste se pitali kako izgleda ostati budan na operacionom stolu, najbolje će vam objasniti muškarac koga je to zadesilo tokom operativnog zahvata na srcu.

Svaki put kada se ova devojčica nasmeje - srce joj bukvalno ISKOČI IZ PLUĆA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sidni L. Vilijams je morao da ode na operaciju otvorenog srca koja podrazumeva rez na celom grudnom košu. Pre operacije hirurg mu je rekao da su šanse da preživi, odnosno da umre na stolu 50 posto. Dali su mu anestetik, pa je osećao kako tone u san.

Ipak, probudio ga je zvuk testere kojom je njegov grudni koš bio prerezan. Pokušavao je reći lekarima šta se događa, ali iz njega nije izlazio zvuk, a potom je pokušao dati znak telom - isto bezuspešno.

Nije čak mogao ni plakati, jer je anestetik zaustavio rad njegovih suznih žlezda. Čuo je kako lekari raspravljaju o stanju njegovog srca, odnosno o tome koliko je ono oštećeno.

Foto: Profimedia

Sekundama kasnije, osetio je bolne talase kako prolaze kroz njegovo srce, i šokiran je shvatio kako mu je srce upravo prestalo kucati. Zato su mu lekari davali elektrošokove, a bol koji je osetio opisao je kao nešto najgore što je ikad iskusio.

Srećom, Vilijams je uspeo da preživi, ali posledica ipak nije uspeo da se reši - od tada pati od užasnih noćnih mora zbog kojih škrguće zubima dok sanja, a ima i stalan strah od smrti uprkos psihoterapiji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nina

    21. septembar 2017 | 09:07

    I ja sam se probudila na operaciji,samo sto je bio u pitanju carski rez....ne mogu da vam opisem kolika je to agonija...i posle toliko vremena ne mogu da se oporavim od stresa i straha...

  • Naopak

    21. septembar 2017 | 12:07

    Moja je operisala rak debelog creva i imala isti slučaj 3 je vristala u sebi i čula čelu operaciju doktora kako pričaju inače našeg prijatelja hirurga. Kad smo mu rekli za to on kaže da je to normalna situacija da skoro svaki drugi pacijent to protivi loše odreaguje na anesteziju

  • Пеца

    22. septembar 2017 | 21:10

    Исто искусзво доживео,само што су мени биле 90% шансе да нећу преживети али воља за животом и њубав вољрених су ме сачували,Наравно и знање и упорност кардиохирурга и читавог операционог тима.Хвала им неизревибо од срца,живи били

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA