≫ 

12 pijanih i prljavih minuta: Čekao je picu, počeo da hvata Danijelu, pa se ona spustila. Posle oralnog seksa, okrenuo je i bacio na pult! (VIDEO)

- Imam otvoren um u vezi seksa i javnih mesta. Volim tu napetost, ali nisam mislila da ćemo ikad biti uhvaćeni - kaže Danijela Hirst, akterka ovog čina

  • 0

Snimak video nadzora na kome par prvo imitira seks sa spravom za čišćenje, pre nego što prelaze u pravu akciju usred restorana, šokirao je posetioce interneta.

Elizabeta i njen muž "seksi zver 82" imali seks u radnjama, pa u biblioteci: Sve su snimali i kačili na PornHub! (FOTO)

Na dvanaestominutnom snimku pijana Danijela Hirst i Kreg Smit se najpre šale i ljube jedno sa drugim, insinuirajući seks sa spravom za čišćenje. Potom su se totalno opustili kao da nikog nema u restoranu. Ona se saginje i prelaze na pravi oralni seks samo na dva metra od osoblja koje preuzima narudžbine. Probali su ga iz svih uglova, da bi se ona na kraju naslonila na pult, a on joj je prišao spuštenih pantalona od pozadi...

Posle završnice su uzeli svoju porudžbinu i odlepršali iz restorana kao da se ništa nije događalo punih 12 minuta.

- Imam otvoren um u vezi seksa i javnih mesta. Volim tu napetost, ali nisam mislila da ćemo ikad biti uhvaćeni - kaže Danijela Hirst, akterka ovog čina. Njen dečko, Greg Smit, slavio je 31. rođendan i par je previše popio pa se opustio.

Par se sada suočava sa mogućim zatvorskim kaznama zbog širenja javnog nemorala u incidentu u Skarburu u severnom Jorkširu.

Foto: Facebook

Snimak njihove akcije dok čekaju picu sa peperonima je prikazan u prekršajnom sudu juče.

Foto: Google

Hirst se izjasnila krivom za nemoralno ponašanje, dok je Smit koji nije bio u sudu jer je bio u pritvoru, proglašen krivim u odsustvu.

Pogledajte video:

A ovde možete da pogledate celu verziju  akcije koja je trajala 12 minuta >>>>

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA