≫ 

Kročili su na napušteno imanje kralja droge: Čim su ušli u vilu, stravičnu tišinu prekinule su ove razbacane stvari po podu (VIDEO)

"Ova kuća je toliko prelepa da je šteta što propada na ovakav način", jedan je od komentara

  • 2

Grupa urbanih istraživača okupljenih oko imena "Exploring with Josh" upala je na napušteno imanje narko-bosa, a kada su ušli unutra zatekli su prizore koje neće nikada moći da zaborave.

Ušli su u napuštenu vilu narko-bosa i naišli na najsablasnije scene koje nisu videli ni u filmovima (VIDEO)

Originalni vlasnik ovog imanja imao je zvaničnu i legalnu dozvolu za prozvodnju i uzgoj marihuane, a kada je odlučio da proda svoje imanje, dva agenta nekretninama odlučila su da svu opremu iz kuće upotrebe za svoj sopstveni uzgoj marihuane - i to ilegalno.

Međutim, nakon što su pokušali komšiji da ukradu struju, izbio je kratak spoj i kuća se zapalila u stravičnom požaru. Tek tada je policija saznala za njihove ilegalne aktivnost i uhapsila ih.

U godinama koje su usledile, kuća je bila u potpunosti napuštena, a kada je grupa istraživača došla da napravi reportažu, evo šta su zatekli:

- Ova kuća je toliko prelepa da je šteta što propada na ovakav način. Očigledno je da su ovde živela i deca i da je ovo nekada bila srećna kuća - rekao je jedan od momaka iz ekipe.

Printksin: Youtube/Exploring With Josh

- Ovo je sve totalno jezivo. Tišina je stravična, a dečije igračke koje se nalaze svuda po kući čine celu atmosferu kao da je iz horor filma. Je li moguće da su ova deca samo tek tako napustila svoje igračke - rekao je drugi.

Printksin: Youtube/Exploring With Josh

Ni u kuhinji situacija nije bila ništa bolja. Prostrana i raskošna kuhinja jasno je pokazivala da su tu živeli ljudi koji su morali u sekundi sve napustiti i otići iz kuće. Posuđe i tanjiri leže svuda po površinama, pa čak i delovi hrane.

Printksin: Youtube/Exploring With Josh

U unutrašnjosti kuće nalazi se čak i velelepni bazen, a unutrašnjost kuće krase duborezi, fontane, ograde od kovanog gvožđa i predivna umetnička dela. Međutim, sasvim je jasno da je neko tu već boravio nakon napuštanja, budući da se na pojedinim delovima kuće vide grafiti i crteži novijeg datuma.

U jednoj prostoriji čak su pronašli mesto gde se marihuana gajila.

Printksin: Youtube/Exploring With Josh

Iako većina nameštaja nije više u kući ono što je definitivno najlepše u dvorcu je zlatni đakuzi u obliku školjke i bela kolevka koja je napušteno ležala na podu ružičaste sobe. A kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • IvanZP

    27. septembar 2017 | 17:09

    Kako doslo, tako oslo.

  • mara

    27. septembar 2017 | 21:44

    Uuuaauuu mogu samo zamislit ovaj ovoliki prostor sredjen ful ahhh zali boze koliko je ovakvih vila i kuca koje propadaju i trunu a sirotinja koja ima 5-6-estoro djece zivi kao postanari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA