≫ 

Melanija Tramp želela da istakne grudi na važnom sastanku, ali se čini da je malo preterala (FOTO) (VIDEO)

Sličan stil je bio izuzetno popularan tokom 40-tih i 50-tih godina prošlog veka, a praktikovale su ga čuvena Merilin Monro i Džejn Rasel.

  • 51
Foto: Profimedia/UPI

Prva dama SAD Melanija Tramp je zasenila sve prisutne na događaju povodom "Meseca španskog nasleđa", na kojem se pojavila sa svojim suprugom, američkim predsednikom Donaldom Trampom. Svi su pričali o njenoj zanimljivoj i smeloj odevnoj kombinaciji, a svetski mediji nisu propustili da prenesu da su joj se kroz belu bluzu nadzirale bradavice.

Misterija Melanijinih naočara: Nikom nije jasno - zašto ih nosi noću? I ovo nije prvi put (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Melaniji je očigledno španska kultura bila inspiracija kada je birala odevnu kombinaciju za ovaj događaj. Ona se pojavila u jednostavnoj beloj bluzi i crvenoj suknji sa karnerima, koja je neodoljivo podsećala na tradicionalne suknje u flamenko stilu.

Foto: Tanjug/AP

Sličan stil je bio izuzetno popularan tokom 40-tih i 50-tih godina prošlog veka, a praktikovale su ga čuvena Merilin Monro i Džejn Rasel.

Foto: Tanjug/AP

Ovakav način oblačenja imao je za cilj da istakne njihove grudi, što se desilo u slučaju prve dame.

Foto: Tanjug/AP

Prisutni nisu mogli da skinu pogled sa Melanije, a na pojedinim fotografijama sa događaja se može primetiti da su joj se kroz belu bluzu i grudnjak nazirale bradavice o čemu su pisali brojni svetski mediji.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA