Dok su svi gledali tuču na dečjem turniru, Ruskinja je uletela i brutalno išamarala sina, a onda je prešla na ostale! (VIDEO)

Tek što je njen sin u borbi oboren na stručnjaču, gospođa je ostavila telefon kojim ga je snimala i žestoko išamarala dete pred svima

  • 9

Ruskinja iz Toržoka, čije je dete nastupalo na turniru u džudou u Borovičima, priredila je scenu zbog koje može da očekuje poziv policije i centra za socijalni rad.

Mučki pretučen tinejdžer s leđa: Njih desetorica ga šutirali i tukli pred devojkom!

Naime, tek što je njen sin u borbi oboren na stručnjaču, gospođa je ostavila telefon kojim ga je snimala i žestoko išamarala dete pred svima.

Potom se sukobila s muškarcem koji je stajao sa strane, međutim iz snimka se ne može zaključiti da li je to bio trener ili roditelj drugog mališana.

Bilo kako bilo, ni taj se čovek nije pokazao jer joj je pred decom uzvratio udarac, što je nateralo sudiju da se napokon umeša i spreči dalji sukob.

Grozan prizor je sasvim slučajno zabeležio jedan otac, čiji je zapis gledaocima otkrio detalj da je šamarima kažnjeni mališan neposredno pre intervencije majke ružno gestikulirao prema protivniku.

Moguće je da je majka reagovala i na njegovo ponašanje.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Wien

    14. oktobar 2017 | 09:31

    Na zapadu ne udaraju djecu...pricaju i pricaju i pricaju...a sve vise ih narkomana usranih i upisanih po stanicama metroa gdje prose za jedan fix...

  • PETAR 1

    14. oktobar 2017 | 07:15

    Ne mogu da verujem da ste iznenadjeni i pomalo uvredjeni, pa kod nas se to desava svakog vikenda, na gotovo svim takmicenjima za mladje uzrasne kategorije.

  • ...

    14. oktobar 2017 | 00:10

    Trebao je ovaj lik jos vise da odvali ovu curku,bez obzira sto je dete njeno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA