Divlje ćurke terorišu američki gradić: Dvonožnim "gangsterima" niko ništa ne može (VIDEO)

Lokalni zvaničnici navode da su nemoćni jer su ćurke divlje i kao posledica te činjenice, nisu pod njihovom jurisdikcijom

  • 1

Banda lutajućih, divljih ćurki izaziva haos u gradiću u Masačusetsu, maltretira stanovništvo, ali i policiju. Ptice, koje su u tom kraju starosedeoci snimljene su kako jure policijske automobile i napadaju ljude u Bridžvoteru, gradiću oko 50 kilometara južno od Bostona.

ČUDO PRIRODE: Divlje ćurke koje su nestale 1800. godine vratile se u Englesku!

Lokalni zvaničnici navode da su nemoćni jer su ćurke divlje i kao posledica te činjenice, nisu pod njihovom jurisdikcijom. Jedna od "žrtava", Bob Smit, snimio je životinje kada su mu prišle u blizini kuće, piše news.sky.com.

- Jurile su me. Dotrčale su sa brda, meni iza leđa. Prva, koja ih je predvodila, me je kljucnula u list noge. Taman sam razmišljao da bežim. Sigurno su mislile da imaju moć nada mnom jer ih je više, pa se ja njih plašim, a ne one mene. Rešio sam da se suprotstavim samo do trenutka kada je jedna krenula na mene svojim kandžama.

Policija Bridžvotera objavila je upozorenje na društvenim mrežama, uz video na kome se vidi njihov patrolni automobil koji "goni" grupa od četiri opasna kriminalca. U upozorenju se navodi: "Agresivne ćurke su problem u gradu. Državni zakon ne dozvoljava policiji ni odeljenjima koja se bave kontrolom životinja da ih uklone."

Stručnjaci kažu da one mogu da budu veoma teritorijalne i da će sve učiniti da nametnu svoju dominaciju, ako im se dozvoli.

Pogledajte trku s policijskim automobilom:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA